Gott nytt år!!

Hela familjen Rudqvist...Pyret inräknat vill bara önska familj och vänner ett riktigt Gott Nytt År!

Ikväll blir det 5 rätters på Storan, ska bli mycket trevligt och framförallt mycket gott.
Blir sista nyåret som barnfria, sen väntar många år hemma i den lugna vrån, dock med gott sällskap hoppas jag.
Så ikväll kl 24,00 firar vi in den sista dagen i våra gamla liv och firar även in den första dagen i våra nya liv. Blir ett halvt glas med bubbligt vin, ska faktiskt unna mig det!

Ha nu en riktigt skön sista dag på 2008 och framförallt en riktigt trevlig kväll.
Glammomamma.




Julen 2008

Den försvann lika snabbt som den kom.
2008 års jul blev den "sista" julen som den har sett ut dom senaste 5 åren. Har varje jul varit jag och Christian men nästa blir det en ny liten krabat som kommer att vara med. Som jag sagt tidigare, det är bara början på något nytt och spännande.

Denna julafton var även min sista dag på jobbet, så nu är jag ledig i minst 11 månader. Tror att det kommer bli mer men skulle vara skönt att dra igång och jobba lite lätt till nästa höst. Vi får helt se hur Pyret är, om det är en lättskött unge eller en liten illbatting.

Efter jobbet bar det av hem till mina kära föräldrar. Dom senaste 2 åren har vi firat julafton hos Christians föräldrar men i år skulle hela klanen samlas hemma hos mamma och Jocke för att fira.
Christian smet dit redan innan mig, av någon anledning måste karln se Kalles jul...??!! fråga mig inte varför men han håller hårt på det.
Kom dit vid halv 4 hungrig som en varg. Då var det full fart på min systers barn och hennes karl. Ja han drack GT *hih*
Så vid halv 5 fick jag mat, var då som brorsans familj dök upp. Och vilket gott julbord det var, räcker med att äta ett när det är så gott.

Något som hände i år som inte hänt dom senaste 20 åren i mitt liv var att tomten kom.

Hoho, finns det några snälla barn här??

Stackars småbarn som började gråta, tomten måste vewrkligen se förfärlig ut i deras ögon men ju mer klappar man fick desto roligare blev det. Dom tinade verkligen upp dom små ljusen. Slutade med att tomten tillochmed fick kramar. Nästa år ska vi ha tomte med...kommer nog att fira hemma i den lugna lilla vrån då. Det är så vi har sagt i allafall.

På juldagen bar det av hem till Christians pappa och Lena, mycket trevligt där med. Byttes klappar och åts julmat, alltid trevligt. Var tyvärr ganska så trött men jag höll god min, när ryggen värker och ögonlocken känns som om dom hänger vid knäna är det jobbigt.

Annandagen blev det stan....REA!!!!! Och i år var det verkligen rea. Brukar ju annars vara så att det bara är 20-30% men i år var det mycket 50% tycker jag. Blev en hel del fynd faktiskt.
Gick verkligen lös i min favoritbutik...sen jag blev med barn av någon konstig anledning...Gina Tricot. Var 50% i halva butiken ungefär, så jag köpte 2 stickade tröjor, 2 st toppar, 1 skjortklänning. Kunde ha blivit mer men kände att det fick räcka. Tyvärr så fick min stackars älskling stå 40 min i kö medans jag sprang runt och letade i hyllor och på klädställningar. Kan bara säga att jag älskar dig Pysen, du är så underbar som alltid ställer upp *Puss*
Hittade även 2 st andra tröjor på Stadium, 2 st toppar och en stickad kofta på Bik Bok. Känner att jag har så jag klarar mig nu =)

I julklapp så fick jag ju min underbara morgonrock av Christian och ett par fina guldörhängen som det står Beauty på. TACK TACK TACK älskligen, blev såååå glad.
Av mig så fick han ju också en morgonrock, så nu sitter vi på mornarna och äter frukost i våra rockar.
Alla andra julklappar som vi och Pyret fått säger vi bara TACK TACK TACK, ni är alla så snälla och underbara.

God jul och Gott nytt år//Glammomamma

Nu är det jul...tralalalala

Halloj. 

Nu är julen på allvar här, bara 3 dagar kvar innan alla ska öppna sina små julklappar. Ha ha, tänk om alla bara hade en ning om vad dom ska få =)

Idag så har vi julpysslat lite, blev inköp av en ny gran. Den som vi hade var alldeles för stor och bred för att vi skulle kunna ha. Efter att vi köpte ny soffa så har platsen för den minskat lite.
Så det blev att åka till Rusta och skaffa en ny, den blev 2,00 meter och mycket mindre i omfång. Tyvärr så är ju deagens fuskgranar inget snygga men den var helt ok. Tackar vet jag den som mamsen och papsen köpte på B&W 1987, det är vad jag kallar gran. Är nog den mest verklighets trogna plastgran som jag sett. Tyvärr så firar den jul på dreas balkong i år...ingen värdighet där inte!




Så nu sitter jag här och väntar på att en julklapp ska bli klar, säger inte vad eller till vem den är *hihi*
Tycker alltid att är roligare att ge än att få julklappar. Kanske lite mer kul att få av Christian men det är ju lite annorlunda när det är någon man lever med.
I år har jag önskat mig en fin och alldeles alldeles underbar vit mys morgonrock från New House. Det fanns även en matchande pyjamas men att önska sig både blir tillochmed för dyrt för mig ;)
Måste ha en riktigt rejäl nu, när man ska ha bebis så kan man ju ine gå runt och dra i vilken liten trasa somhelst. Måste ju vara något rejält som man kan värma Pyret med både innan och efter den är född.

Roligast ska det nog bli att se vad Christian säger om sina....mycket tanke bakom dom i år. Har ju varit ett händelserikt år för oss i år. Nu ska vi ju snart bli en egen liten familj...kan knappt fatta att om 1 år så är vi 3 stycken som sitter här hemma och myser.
Ser verkligen fram emot det, är nog för att man får en härlig känsla i kroppen vid den här tiden på året.

Nej nu ska jag fixa det sista med klapparna.

Laddar även för mina 3 sista dagar på jobbet, HÄRLIGT!!!
Julafton kl 15,15 så är jag officiellt ledig i minst 8 månader.

// Glammomamma

Sista rycket

Nu är det bara 1 ½ vecka kvar att jobba. Denna vecka har jag idiottider att jobba. Bara stägning måndag-fredag, börjar kl 12,00 idag men resten av dagarna börjar jag 10,00 och går till 20,15.
Kommer förhoppningsvis att  bli mycket att göra och då gör det inte så mycket...känns som om tiden kommer att gå då. Det ska va så att julförsäljningen sätter igång denna vecka, framförallt på torsdag  och fredag. Är jäkligt glad att jag inte jobbar helgen, behöver den för att ladda för mina sista 3 dagar på jobbet.
Kan inte fatta att tiden har gått så fort!? Tycker att det var nyligen som jag fick veta att jag skulle få gå hem den 27 dec. Ska faktiskt bli skönt, känner att jag behöver det. har börjat att bli sådär härligt trött igen som jag var i början av graviditeten. Sen har ju även Pyret börjat att sparka på ett helt nytt sätt dom senaste 2 veckorna. Hela magen flyttar nu på sig, vet inte om det är så att stackarn sträcker på sig eller vad den pysslar med därinne. Allt jags vet är att det börjar bli lite jobbigt när man sitter i kassan eller håller på med något annat "skoj" på jobbet.
 
Så nu laddar jag för mitt sista race, ska iväg till barnmorskan innan jobbet idag, härligt. Innan dess så måste jag lägga på alla julkort. Så idag blir det en lång härlig dag.
Lovar att försöka vara lite duktigare på att uppdatera här. Vi har ju fixat lite nytt i vardagsrummet i helgen så jag hoppas att vi kan lägga upp lite kort på det snart.


Ska fixa till mig nu och sedan dra ner till stan och fixa mitt innan jag ska bort och "slås" lite på jobbet.
Ha det så gott så hörs vi snart igen.
//Glammomamma

Helgen med "Farbror" Mike

I helgen ringde "Farbror" Mike.
-Jag är på Ikano och har SÅÅ tråkigt, ni ska inte med ut och ta en bit mat ikväll.

-Visst kan vi det, Lisa slutar kl18:30,  kom hit så grundar vi med några Norrlands innan.

-Visst fan, låter kalas, ska bara hem och duscha.

Tog inte många minuter innan "Farbror" Mike kom hit vill jag lova.
Dricka öl och spela Call Of Duty 5 (COD5)  med sin bästman, det är livet vill jag lova.

Vi var ganska överens om vart vi skulle vi gå och få våran förtäring, Texas Longhorn!

Efter beställning slutade det som följer.

1 Pitcher Bira.
1 Cola (mamman)
Till drickat tog vi en stor nacho tallrik med dipsåser.
 
Nu till det goda.
Lisa tog en Surf ´n Turf (200g oxfilé och 1/2 Hummer)
"Farbror" Mike tog väll in typ 1 kg revbenspjäll
Jag tog en Chicken Bontana, Nachos och fint strimmlad kycklingfilé med bönröra och smältost (SWEET).

Drar upp lite bilder så får ni se =)










Inte lurigt att se vem som var mest nöjd med käket.



TACK MIKE FÖR EN TREVLIG KVÄLL

/Christian

Favorit i repris

Usch vilken dag, mycket spring på stan och riktigt ruskväder för att toppa det hela.
Hittade presenter till på söndag, ansiktsmask, leggings i jeansimitation, nytt smink...glitter ;), örhängen. Ska ta och lägga upp lite bilder framöver.
Efter att ha bokstavligt talat släpat mig hem från stan till mamma så fick jag lite fika. Gissa om jag njöt...fick mina nutella älsklingar även idag. Värmde gott med en kopp varmt kaffe och sedan dessa små underverk.

Sitter nu framför tvn och tittar på På spåret, ett av mina favorit program.
Älsklingen i köket och fixar glögg....mums. Nu blir det lite mys framför tvn.
Hoppas bara på att Pyret tar det lugnt, igår kväll fick den ett ryck...tror det var kvälls gymnastik på g.

Tack för ikväll// Glammomamma


Min sista helg

Vaknade "sent" idag...kl 08,10. Brukar ha svårt att somna om när Christian går upp och jag får ligga kvar i sängen.
Jobbade som sagt länge igår och det tog ut sin rätt idag. Kom inte i säng så tidigt som jag brukar heller, runt 22,30. Det är sent för mig nu förtiden.

Fredag idag och jag är ledig....YYYEEEAAAHHH!!!
Har inte haft en ledig fredag på säkert 2 år, om man bortser från dom gånger jag tagit ledigt för att vi har åkt på våra små romantiska weekends =)
Känns skumt att inte gå och jobba idag, inte för att jag inte vet vad jag ska göra utan bara för att det är så ovant. Känns lite som man "skolkar".
Imorgon är det dock jobb igen, hela helgen. Inget som jag ser fram emot jätte mycket men det är min sista helg innan jag går hem. Kommer nog att vara en lugn helg med, vi har ganska låg försäljning nu. Ingen som direkt storhandlar så här nära inpå jul. Hoppas bara att klockan går lite så man inte sitter och somnar på jobbet.
Efter jobbet på söndag är det iväg på middag till Christians mamma och fira hans systrar. Jag får hoppas att jag inte somnar i tallriken, kan vara rätt trött efter att ha spenderat en hel helg på jobbet, funderar på att sova över =) Känns knappt som om man hinner komma hem innan man ska iväg och jobba igen.
Hoppas på att det blir en trevlig middag, borde det bli...alla är ju vuxna människor.

Kanske ska ta och runda av, måste ringa till mamma. Brukar ju bli till henne jag far när jag är ledig. Inte många andra som är ledig när en annan är ledig. Ska även ner en sväng på stan igen, måste handla en födelsedags present till söndag. Självklart blir det något till mig själv med ;).....(du visste vad du gitfe dig med älsklingen) Fick ett tips om en bra thickning cream till håret från H&M faktiskt. Tänkte köpa och testa, är den inte bra så har man ju inte spenderat en förmögenhet.

På återseende under dagen// Glammomma

Blä

Grått, trist, mörkt och deppigt ute. Bara lust att dra täcket över huvudet och somna om. Inte gå ut på hela dagen utan bara vara hemma och mysa hela dagen.

Fick en känsla av att bara baka hela dagen...kanske har med vädret att göra??!! Lite lussebullar och pepparkakor och sedan sätta mig och äta upp allt....nej inte allt men lite i allafall.

Borde gå upp nu och fixa till mig lite...ta en lång skön dusch, göra en inpackning i håret, dra lite peeling över kropp och ansikte. Skulle nog behöva ansa brynen lite så kan ju fixa det med....gud en sådan liten spa morgon det blev.

//Glammomamma     

The Poodles

Nu är man äntligen hemma efter ett VÄLDIGT upplyftande föräldra mötet..

Tänkte skriva och berätta "The Poodles" historien.
Man ju har alltid hört att man ska spela musik för sina kommande barn när de ligger i maggis.
Det man har hört är ju att man ska spela Mozart, Bach och det andra grabbarna som pysslar med klassik musik, för det ska ju vara stimmulerande för knodden i magen.

Vi vill ju inte vara sämre vi.....fram med podden ladda in Mozart, Bach mm...Tar fram de största lurarna jag har, nu jävlar ska det stimmuleras....

Men inget händer lika lungt som i graven...
Volymen kanske är lite låg...vi höjer lite....
Inget händer!
Ja ja brås väl på pappa, precis tondöv...

Vi brydde ju oss inte mer om detta, är kanske inte någon unge av den musikaliska sorten...

Lisa skulle göra ett försök till, av en tillfällighet sattes låten The Poodles - Night Of Passion på.
Skojar du att det blev fart på ungen..man såg faktiskt headbangandet i magen..
Tillfällighet kanske..
Provade några dagar senare började med lite klassiskt, Disco men inget gensvar.
Vi provade the poodles igen, det blev fart på ungen igen...Vad FAN ÄR DETTA!!
Fan vad HÄFTIGT.
Detta måste ju förevigas!
Vi fick kontakt med Ulrika på MLP som är ett bolag som har kontakt med The Poodles.
Vi frågade lite försynt om det kanske skulle kuna få en autograf från killarna till vårat lilla "Pyre".
Vi tror nämligen att vi har deras yngsta fan på G.

Lagom glada föräldrar vill jag lova att det blev när hon sa att det skulle hon fixa, ge mig bara eran adress så skickar jag en bild.

Några dagar senare kom ett brev på posten!!



Vad tycks om denna.....
Hänger ovanför pyrets säng..

Stort tack till Ulrika på MLP för all hjälp.

/Christian

1234....

Då har jag gjort min sista inventreing på ca 1 år. Kan inte säga att jag kommer att sakna det. Finns verkligen inget skoj i detta nödvändiga ont.
Jobbade som jag hade tänkt mig fram till 21,00, ganska skönt med tanke på att jag jobbar 10,15-20,15 imorgon. Inget skojigt pass men får väl tänka på att jag är ledig på fredag.

Nu sitter jag här och väntar på att älskligen ska komma hem. Han hade föräldramöte på jobbet idag. Han tyckte väl inte att det var för skojigt. Det som var bra var väl att han skulle få ut  dags ledighet i komp. Kan han ta det i samband med sina pappadagar. Bättre att vara ledig 11 dagar istället för 10 *hihi*

Hoppas att snart höra nyckeln i dörren så vi kan mysa lite innan jag somnar.
På återseende// Glammomamma

                                                                        

Fika

Idag skulle jag ha varit helt ledig men tyvärr åkte jag på att jobba några timmar. Det är så att det är inventering på jobbet ikväll, får börja kl 17,00 så jag räknar bara med att jobba i 4 timmar som allra mest. Är föresten snart dags at åka dit, ska bara hinna med att göra detta inlägg först =)

Eftersom jag och Christian skulle till banken idag och kolla lite med framtida lån så passade jag på att åka hem till mamma och ta en fika innan jag skulle hämta Christian.
Bestämde mig för att stanna till innan och köpa lite fika, blev en av mina favoriter. Croissant fyllda med nutella.....MMMMMM. Som tur var så var dom sådär ljumna och härliga när jag plockade ut dom, kunde knappt vänta med att få vräka i mig en.
När jag väl kom hem till mamma så hade hennes gamla vännina precis kommit dit för att ta en fika......gissa om det fanns fikabröd. Inte mig emot, är ju en riktig fikatant så jag befann mig i himmelriket =) Just check it out!





Glammomamma-thats me

Vilket uschväder vi haft idag, inget kul alls att gå ut i. Mörkt, regningt och småkallt, d är det tur att det finns små saker här i tillvaron som får en på bra humör.

Var idag och fixade till mina naglar, var i starkt behov av det om jag säger så. Delvis så hade dom växt och blivit alldeles för långa och sen hade en nagel gått av precis sådär jobbigt långt ner. Trodde inte när jag kom dit idag att det fanns något hopp för den men som tur är så har jag världens bästa tjej som fixar dom.
Hade bestämt mig redan innan jag gick dit idag att det skulle bli rött, är ju faktiskt jul. hade tänkt mig att göra topparna guldiga bara för att det finns nog inget juligare än rött och guld om du frågar mig. Är annars bara att ta ett besök hem hit och se för er själva vilka färger som dominerar.

Tycker att det riktigt lyxigt och skönt att sitta där och bli ompysslad i 2 timmar. Det är verkligen värt varenda krona, lite lyx måste man verkligen unna sig. Är nog lätt att glömma bort att man har faktiskt rätt att skämma bort sig lite då och då. Visst finns det nog dom som säger att det är dyrt och at dom inte har råd med det men tänk då så här. Har man råd att gå ut varje helg på krogen och dricka då har man råd att lägga 500 kr på detta.....och se resultatet!!!
Man kan förvandla vilken nagelbitare somhelst till glammochick.
                                           




                                                

Puss och hej// Glammomamma

Tankar

Många saker som far runt i huvudet nu. Många olika tankar och funderingar som tar upp plats. Inget som är allvarligt men ändå någonstans i mig lite jobbiga.
Går inte att förtränga alla tankar om hur det kommer bli när pyret kommer, hur kommer mitt liv att bli?! Kan ibland få en känsla att jag tagit mig vatten över huvudet....
VAD F*N HAR JAG GETT MIG IN PÅ???

Är nog helt normalt men jag känner mig som ett missfoster som ens kan tänka mig dessa tankar men jag vet också att det är helt normalt. Är ju inte bara jag som känner eller har känt så här i väntan på barn. Det är väl lite så det ska vara?! är faktiskt något stort som kommer att förändra mitt och Christians liv.

Tänker också mycket på hur jag ska göra när det väl är dags,kommer jag överhuvudtaget att kunna hålla mig någorlunda lugn (vilket jag hoppas) eller kommer jag bli en "superbitch". För mig är kontroll något som jag måste ha, hur ska det då gå när jag inte har ett skit att säga till om!? Ja ja...det kommer nog att lösa sig, har sagt att jag verkligen ska göra allt i min makt för att inte bli en "skrikkärring".
Dessa människor gör mig heltokig. Bara ligga och skrika rakt ut som en annan gapapa är ju inget som gör något bättre, spar kraften till att klämma ut ungen istället men men jag kanske blir värst av alla =)

Sen har vi ju den stora frågan,SMÄRTLINDRING!!!!!!!!
Hur f*n sa jag nu kunna sitta här och avgöra hur jag vill ha det när det väl är dags?? Har ju inte några barn sen tidigare så erfarenhet är inget jag kan gå på. Vet att jag måste ha det klart för mig när jag kommer upp till BB.
För 2 år sedan skulle jag aldrig kunna tänka mig att föda på naturlig väg men har med tiden insett att jag verkligen vill föda mitt eget barn. Tänk vilken häfftig upplevelse att vara med om...tror jag!!?? =)
Har pratat mycket om detta med Sofie, mitt lilla gull som fick sitt första barn för 1 år sedan och ryggbedövning var riktigt bra enligt henne . Det hjälper och lindrar, gör det hela lite lättare.
Jag har dock den senaste tiden även funderat på att inte ens använda mig av detta.....AAAHHHH! Tror det bara är en tanke som sagt men den finns någostans långt bak i huvudet.
Min syster lyckades med denna bedrift så varför skulle inte jag, finns allt lite jävlar annama i mig med.
Det hela handlar om mitt behov av kontroll, känns som om jag inte kommer att ha det om man tar epidural. Kan ju inte känna efter på samma sätt utan blir helt utlämnad till personalen. Inte för att jag tror att dom  inte vet vad dom gör men jag känner ju min kropp bäst. Finns ingen som kan läsa min kropp lika bra som jag. Kan ju lättare hjälpa dom att hjälpa mig om jag kan säga hur det känns i just den situationen.

Har ju som sagt 3 månader ungefär kvar att fundera på denna fråga. Kommer nog att ängra mig 3 gånger till under denna tid.
Skönt att kunna sätta ord på mina tankar, tror att det är viktigt. Kan lätt bli att man bygger upp för mycket inom sig så man en dag bara brister. Är ju inte så man ska känna sig under en graviditet, den ska ju vara en enda lycklig period i livet och det vill jag vara först med att säga att det är den. Känns som om jag skulle kunna vara med barn flera gånger i livet. Kanske ändrar mig efter jag fött barn men det hoppas jag inte. Ett litet lag av ungar skulle vara mysigt men då får jag nog byta ut Christian....han vill ju bara ha 1-2 barn. Om jag skulle vilja ha 4 så får jag nog leta efter en donator.....skoja bara älskling! ;)

Tackar för mig nu och på återseende!
PUSS/ Mrs Pille

Helgen som var.

I söndags tyckte vi det var dags att börja fixa till i Pyrets rum.
Först skulle vi bara åka till NKPG för att hämta den omtalade "amningsfotöljen"!
Lättare sagt en gjort som man brukar säga.
Resan till NKPG gick ju faktiskt bra och utan problem.

Fotöljen skulle ju bara hämtas på Vera intreiör!
Anländer vi Knäppingsborg vid 12:30.
Ingen parkering!
Svänger runt och dubbelparkerar, döm om min förvåning när man tittar ut och ser en julmarkad.
Springer in i folkmassan, slår sig fram genom folkmassan till den lilla butiken.
In
Betalar
Ut
Tog max 2 min.
Springer till bilen.
Förstår inte att folk flyttar på sig när man kommer springade med en stor rottingfotölj över huvudet.

Gött! nu ska vi bara packa in fotöljen i bilen.
Tror någon som läser detta att fotölj F_N fick plats i bilen?????
Var bara att ringa svärfar och be honom åka och hyra en släpvagen och pallra sig till NKPG snarast möjligt.

Men vad ska vi göra under tiden vi väntar!?

Underbart att få härliga idèer eller hur!
- Lisa tar du bilen och hittar en parkering så går jag och ställer stolen i butiken tills svärfar kommer, så kan vi ta en fika undertiden.
-Ring när du hittar en plats.

Upp med fotöljen över huvudet springer tillbaka till butiken, ställer stolen i ett hörn utanför affären, Går in i butiken, inser snart att det kommer att bli omöjligt att överhuvudtaget få plats med pinnstol i butiken pga alla människor.
Får tag i en expedit och frågar lite försynt om hon har någon idé på var jag skulle kunna ställa fotöljen i väntan på en släpvagn för fotöljen fick inte riktigt plats i bilen.
-Tror det blir svårt att få in den här igen tyvärr.
-Ställ den utanför, lovar att kolla till den ibland!

Härligt!
Snegelar ut över folkmassan, ställa en stol på en julmarkanad och undvika att det klängs i den.
Nej tack!!
Är ungefär lika troligt som att jag skulle släppa in en narkoman i ett stängt apotek..

Psykbrytet är nära vill jag lova!
..............................

ca 1 timme senare.
..............................

Svärfar anländer med släpvagn.
Slänger in fötöljen i släpvagn.
Åker hem.

Äntligen hemma!

Nu till det som var tanken att göra...
Fixa i Pyrets rum.
Vi hann med en hel del!

Spjälsängen står uppställd.
Den nyköpta mobilen skruvades upp.
Det viktigaste av allt skruvades upp.......
Ett signerat kort med gruppen "The Poodles". (Den historien kommer någon annan dag)

För att ha varit en söndag som började så illa så slutade dagen bra!

/C.R

Nedräkning

Ja, då ska väl vi också haka på trenden att skriva blogg.
Är mycket som hänt dom senaste 6 månaderna i vårat liv och det kan vara svårt för alla att hänga med i svängarna.

Här kommer vi att skriva om allt som händer och sker i våran vardag men mycket om "Pyret"...är ju det som vi kallar den lilla krabaten i magen. Nedräkningen har ju som sagt börjat,bara 3 månader kvar innan vårat liv förändras för all framtid. Är med rädsla men MYCKET glädje,nyfikenhet och spänning som vi inväntar den 25 februari 2009. Om det nu är så att Pyret väljer att komma till världen då.

Så nu är det bara att sätta er tillbaka och njuta av turen i denna lilla knasiga värld, kallad La Familia.