Nu är det jul...tralalalala

Halloj. 

Nu är julen på allvar här, bara 3 dagar kvar innan alla ska öppna sina små julklappar. Ha ha, tänk om alla bara hade en ning om vad dom ska få =)

Idag så har vi julpysslat lite, blev inköp av en ny gran. Den som vi hade var alldeles för stor och bred för att vi skulle kunna ha. Efter att vi köpte ny soffa så har platsen för den minskat lite.
Så det blev att åka till Rusta och skaffa en ny, den blev 2,00 meter och mycket mindre i omfång. Tyvärr så är ju deagens fuskgranar inget snygga men den var helt ok. Tackar vet jag den som mamsen och papsen köpte på B&W 1987, det är vad jag kallar gran. Är nog den mest verklighets trogna plastgran som jag sett. Tyvärr så firar den jul på dreas balkong i år...ingen värdighet där inte!




Så nu sitter jag här och väntar på att en julklapp ska bli klar, säger inte vad eller till vem den är *hihi*
Tycker alltid att är roligare att ge än att få julklappar. Kanske lite mer kul att få av Christian men det är ju lite annorlunda när det är någon man lever med.
I år har jag önskat mig en fin och alldeles alldeles underbar vit mys morgonrock från New House. Det fanns även en matchande pyjamas men att önska sig både blir tillochmed för dyrt för mig ;)
Måste ha en riktigt rejäl nu, när man ska ha bebis så kan man ju ine gå runt och dra i vilken liten trasa somhelst. Måste ju vara något rejält som man kan värma Pyret med både innan och efter den är född.

Roligast ska det nog bli att se vad Christian säger om sina....mycket tanke bakom dom i år. Har ju varit ett händelserikt år för oss i år. Nu ska vi ju snart bli en egen liten familj...kan knappt fatta att om 1 år så är vi 3 stycken som sitter här hemma och myser.
Ser verkligen fram emot det, är nog för att man får en härlig känsla i kroppen vid den här tiden på året.

Nej nu ska jag fixa det sista med klapparna.

Laddar även för mina 3 sista dagar på jobbet, HÄRLIGT!!!
Julafton kl 15,15 så är jag officiellt ledig i minst 8 månader.

// Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback