En fab lördag!

Pappa får gå lite i kanten när lillkillen blir ledsen. Av någon anledning så är det gött när det skakar lite!?

Hejsan svejsan!
Dagens första inlägg kommer sent idag, har haft en slappar dag. Vi började med att ta det lugnt och mysa i sängen och sedan sen frukost. På eftermiddagen var det födelsedagskalas på Emma min brorsdotter. Hon fyllde i början på april men var först nu som dom hade tid att fira henne. Dom har haft lite mycket att göra men nu ser det ut att ljusna för dom =) Jag håller tummarna för det!
Var mycket trevligt, satt ute på verandan och fikade i det sköna vädret. Helt otoligt att man kan sitta ute och njuta i slutet på april. Bra även för Melvin eftersom han kan ligga ute i vagnen och sova, vilket han gjorde. Vi fick väcka honom eftersom alla ville titta på honom, annars hade han sovit sig genom hela kalaset.

Gårdagskvällen var helt fanatstisk, vi tackar farfar för trevligt sällskap. Svårt att kunna tänka hur vi kunnat spendera lördagskvällen på något bättre sätt!?
Vi hamnade på en uteservering på stan, bara tur attt vi fick plats. Var fullt med folk överallt men precis när vi skulle gå vidare så var det ett sällskap som gick. Så vi kunde sitta i solen och njuta av ett glas vitt vin för min del och öl för grabbarna. Blev även att äta en bit god mat, plankstek...en klassiker. Kan lova att vinet smakade mycket bra efter ett låååångt uppehåll =) Blev bara ett glas, vågade inte dricka mer.
Melvin låg och sov så gott i vagnen, var mycket liv och rörelse och det trivs han ju med. Han vakande till när han var hungrig och då fick han mat. Inga problem för mig att amma bland alla människor och ingen verkade störas av det heller.
Var många som kom fram och tittade på honom och alla sa samma sak. Vilken söt liten kille och en dam berättade massor om sina egna barn. Hon kom tillochmed tillbaka för att berätta historier. Skoj med alla som ger komplimanger, blir stolt som förälder =)


Njuter av solen som skiner och ett glas med vin, kan det bli bättre!!?? I dont think so!


Farfar ville mysa med Melvin. Melvin tyckte nog att det också var mysigt för han somnade i famnen =)
Byxorna varjättefina och vi blev så glada, tack så mycket!

Efter ett par timmar på utesserveringen blev vi sugna på att bowla, så vi gick vidare till Strandgatan 2. Tyvärr fick vi vänta 1 timme på en bana men det blev lite dricka innan. För min del en alkoholfri drink =)
Lagom närr vi skulle börja bowla blev det discobowling. Med det menas hög musik och discobelysning, lite orolig blev jag allt. Hur skulle Melvin lyckass att sova i vagnen?? Var inga somhelst problem, han låg ssoch sov vid sidan om våran bana hela tiden. Fattar inte hur han lyckas??...jag hade aldrig kunnat göra det! Desto mer liv, desto mer sover han.
Tyvärr så gick jag som förlorare från bowlingen, farfar vann första omgången och älsklingen andra. Jag är inte särskillt bra men skoj var det =)
Efter det bar det hem, var skönt med tanke på att jag var rätt trött. Var en mycket lyckad kväll och det tackar vi för. Presenten som Melvin fick var jättefin, han fick nya jeans av farfar från PoP. Är bra med tanke på att han behöver nya!


Så här bra gick det för älsklingen under första omgången av bowlingen =) Som tur är vände det för honom under den andra! Grattis till vinsten älsklingen!


Dom bästa sidorna av oss??!! =)


Nej jag tror nog att jag är bättre framifrån ;)

Nu ska jag ta kväll, är trött och mätt. Blev köpmat idag, en kebabtallrik. Gott men man blir ju sååå mätt, orkar knappt att att röra mig. Ha en underbar kväll och sov så gott, kommer jag att göra!

//Glammomamma

Kommentarer
Angelica (Jockes flickvän) säger:

Var ute och gick med min systerson i vagn en sväng igår... han ville också att det skulle "skaka lite" så att bara gå på asfalt var inte att tala om ;)

2009-04-27 | 19:48:37
Bloggadress: http://angelicablohm.blogg.se/
Elin säger:

Vad kul det är att läsa! Och vad smal du blivit snabbt! Men du, är det en Teutoniavagn ni har? Är det Fun? Cosmo? Är ni nöjda? Vi är inne på att köpa en Teutonia... Men vi behöver lite råd.



Elin i Kholm

2009-04-27 | 20:57:14
Bloggadress: http://barnochfamilj.blogg.se/
Nille säger:

Man KAN inte få stryk av Christian i bowling. Ungarna på jobbet leker ju med honom...

2009-04-27 | 22:54:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback