Duschväggar

Sitter och tittar på olika sorters väggar att ha i kommande badrum i huset. Badkaret kommer vi att ha på övervåningen när den blir klar.
En sak som vi kommit överrens om är att vi ska ha delvis frostade väggar. Visst är det fint med vanliga glasväggar men dom kommer man att putsa ihjäl sig på. Så fort man har tagit en dusch blir dom flammiga och det SYNS. Nej då är det bättre med några som har lite mönster, så man kan lura ögat lite ;-)


Den här är helt frostade förutom mönstret som är klart. Snyggt men kommer man inte att se flammigheten lika mycket som helt klara dörrar??


Ett alternativ som är ganska tufft.


Eller denna kanske?? Lite för mycket klarglas kanske??


Den här är nog den tuffaste =)

Ja inte är det lätt att välja. Och det är nog inte sista gången som vi åkt och kollat heller =) Lär bli några vändor till diverse olika badrumsfirmor under hösten.
Men än så länge så är nog den första min favorit. Den är snygg och passar in med stilen som vi kommer ha i badrummet.

Nu ska jag hänga upp en maskin med tvätt och sen ska jag börja lite med maten. Blir kyckling och potatisknyten ala svärfar. Får se om jag lyckas lika bra =)
Och på tal om tvätt, tack mamma och pappa för att ni för SÅ UNDERBARA och tvättade åt oss igår. Härligt med tvätt som är struken redan från början ;-) Ni är ju bäst!


Kommentarer
sofie säger:

jag tycker att det översta är helt klart finast. men det är vad jag tycker!

2009-08-30 | 21:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback