Eftermiddags walk

Sitter helt utslagen i soffan, trött och med huvudvärk. Det är inte bra, tror jag druckit för dåligt. Får inte slarva med det, viktigt när man ammar. Har ju inte helt gett upp det än.
Sofie och jag tog en lite promenix i eftermiddags, tyvärr alltför kort. Vi gick och hämtade Alfons som var hos sin farmor. Det blev en lagom liten walk i värmen. Det blev så himla kladdigt ute på eftermiddagen när solen kom fram. Tror även att det gör att jag har ont i huvudet.
Tyvärr så var jag och älsklingen tvugna att åka yttlligare en sväng till tippen. Så vi hann inte att gå så långt. Men imorgon ska vi äta lunch och gå en sväng. Passade bra eftersom vi ska vara på BVC imorgon eftermiddag. Har även 6 månaders kontroll då, så det är träff med doktorn också. Det som är så bra är attt Fam Lööke bor precis vid BVC, så det tar bara ett ögonblick så är jag där =)

Nu ska jag lägga in lite tvätt innan jag kryper ner i sängen. Kanske slår till med en kopp kaffe och en liten tårtbit. Har lite kvar sen dopet men jag vet inte om den går att äta??!! Får lukta och inspektera lite...
Önskar er en härlig tisdagskväll. God natt från mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback