Godnatt sötisar!

Nu tackar jag för mig. Länge sen jag var vaken så här sent. Har knappt hunnit lägga huvudet på kudden innan jag somnat dom senaste kvällarna.
Men jag var nog inte lika trött som Melvin. Han somnade nästan i sin stol när han åt gröt. Tyvärr så sov han knappt ingenting när vi var hos farmor ikväll. Så tro mig om han var trött när vi gick hem!
Han har alltid haft lite svårt att somna när vi är borta. Han känner att han inte är hemma och så blir det lätt lite för stissigt för honom. Men med tiden kommer det bli bättre och tills dess får vi ta att han gärna är i vår famn när vi är borta.

Hade i allafall en trevlig kväll hos farmor och Tomas. Vi bjöds på supergod wok, två olika tilllochmed. En med fläskkött och en lite hetare variant med kyckling. Det gick framförallt hem hos älsklingen som älskar wok =)
Sen blev det kaffe och paj till efterrätt. Mycket gott med kaffe, behöver minst två koppar om dagen för att känna mig som människa men tyvärr blir det inte alltid så.
Även Melle fick smaka lite vaniljsås och paj. Han gillade det kan jag lova men stackarn bet i skeden. Jag tror att det gjorde lite ont i de små tänderna för han blev ledsen. Var nog en blandning av trötthet och att det gjorde ont.
Tycker så synd om honom. Han försöker verkligen men när han blir trött är det inte mycket som funkar.


Melle fick smaka vaniljsås och lite lite blåbärspaj =p


På väg hem. Märker att det drar sig mot mörkare och kallare tider. Kl är knappt 21.30 och det är mörkt och lite kallt faktiskt.
Tur att man inte ser ut som ett spöke med blixten. Klänningen jag hade på mig var vit och rosa randig men här ser den helvit ut =)

Vi tackar även faster Millan för de fina och begagnade badleksakerna. Lovar att Melle kommer att glädjas av dom minst lika mycket som du gjort i badet. Så nästa gång han badar kommer det att bli överfullt med leksaker i vattnet =) Fast jag tror att det inte gör någonting...
Nu ska jag krypa ner och försöka att sova lite. Känner mig trött efter en dag ute i friska luften.
Sov så gott med er och imorgon är det äntligen fredag igen =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback