Happy måndag!

Så var nästan första dagen på veckan avverkad. Den gick fort kan jag säga!
Var ute fram till lunch i lekparken med Sofie. Melle gungade massor tills han somnade i gungan =) Då blev det att lägga honom i vagnen för att sova vidare. Under tiden som han sov busade Alfons massor och jag och Sofie hade lite girltalk ;-) En skön start på måndagen med massor av frisk luft.
Det tråkiga var att idag var första dagen som man verkligen kände av att man går mot höst. Det var inte särskillt varmt ute och det blåste. För att toppa det hela var det även en hel del gråa moln på himmlen. Men man kan trösta sig med att det ska bli varmare till onsdag. Så lite sommar har vi allt kvar =D
Sen blev det en god lunch och fika hemma hos Sofie. Vi myste och gullade med barnen. Kan inte förstå att Agnes blivit så stor. Nu skrattar och låter hon hela tiden. Och för att inte prata om vad stark hon är i benen och nacken.
Ja tiden går fort när man har barn! Gäller att njuta till 100 % av varje ögonblick!


Att gunga gör små killar trötta. Och skönt är det att sova i vagnen när det inte är stekhett ute. Idag åkte ju mössan på med. Köpte den för säkert 3 år sedan, i min längtan efter Melle =)
Och idag är han en stor ½ åring och med tiden blir han större. Tänk när han blir storebror...



På väg hem från lekparken för att äta  lite lunch. Alltid lika skoj att hitta på massa bus med Sofie och barnen =P

Nu är Christian och Mikie och slänger lite saker på tippen och sen hämtar dom ett soffbord hos svärfar. Vi ska låna det till fotografering av lägenheten imorgon och visning. Sen blir det ett nytt till huset men under tiden lånar vi det andra. Tack för det =)
Sen blir det att umgås lite med Mike och gå ner med lite saker i källaren. Och kvällens stora firande av Melle självklart. Blir paj från igår men jag tror att han blir nöjd med det också ;-)
Nu ska jag dammsuga av lite här hemma medans killarna är borta och Melle ligger på golvet och myser. Och tack Sofie för ännu en underbar dag. Det gör vi om i det härliga vädret på onsdag!!


Kommentarer
sofie säger:

tack själv för idag gumman! nu har barnen somnat och jag kan bara sitta i soffan och gotta mig. tack så jättejättemycket att du hjälpa mig lite här hemma! säg bara till om jag kan hjälpa dig! nu ropar allt pollyn på mig =)

2009-08-17 | 20:04:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback