Här råder stilla ro


Mellis sussar så gott en morgon i vår säng. Det ser verkligen fridfullt ut när han sover.

Gud så skönt det är med tystnaden. Sitter själv vid datorn och tittar ut, allt jag hör är diksmaskinen. Men det är så tyst så det är bara om jag anstränger mig som jag hör den.
Har städat som en dåre tillochfrån här idag. Ibland har man fått avbryta för att ge Melle lite uppmärksamhet. Men nu när han kan röra sig mer fritt i sin gåstol så behöver jag mest bara hålla ett litet öga på honom =)
Har varit duktig och tvätta två maskiner med tvätt, städat hela badrummet och hela köket. Plockat med lite kläder, småsaker och annat skräp. Hämtat älsklingen på jobbet och sett till att lillkillen somnade. PUH!
Hade räknat med att hinna mer men med småbarn i huset så blir det inget bra flyt i städningen. Har ju morgondagen på mig också men hade gärna plockat undan i Melles rum med. Får ta vårat sovrum i stället och sprara hans rum tills imorgon.
Nu ska jag faktiskt ta mig en kopp kaffe och bara slappa. Vänta på att Sofie hör av sig efter sitt lilla besök i staden. Ser ju ut som om vi slipper regnet, skönt! Känner att en skön walk är vad jag behöver efter den här dagen. Och bra för lillkillen och komma ut också.
Tänkte ta och fortsätta njuta av att det tysta en stund till. Är inte lika vanligt som innan man fick barn ;) Men ALDRIG att jag vill byta tillbaka =)
Fortsätt nu och njut av tisdagen och håll tummarna för att vi slipper mer regn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback