Höstnyheter!

Nu har jag hämtat mitt paket från H&M. Beställde det för nästan 2 månader sen, så man hinner glömma bort lite vad man köpt. Men det är bara kul =)
Så nu sitter jag i mina nya pyjamasbyxor, mycket söta kan jag lova. Har dock inte fått...ja ni vet vad ur vagnen och laddat kameran, så bild får tyvärr komma vid ett senare tillfälle.
Är mycket njöd med klänningen som jag köpte. Kommer att bli flitigt använd under hösten. Är lite fester och happenings som kommer att ske ;-)
Även Melles lilla set som jag köpte var perfekt. Kommer snart att kunna inviga det nu när kallare tider kommer. Härlig blå färg och riktigt mjukt och mysigt. Han kommer bli ännu sötare i det än vad han redan är ;-)
Det enda som kändes lite fel var höstmössan. Blev lite för "baskeraktig" för min del. Men jag ska fundera lite och suga på karamellen.

Fick ett bra erbjudande idag och om allt går vägen så är det klart på fredag. Håller verkligen tummarna för det! Men vad det gäller kan jag inte riktigt säga än. Lovar att berätta på fredag...Men jag räknar med att ni håller tummarna ;-)

Nu ska jag tacka för mig. Sängen kallar snart, lite seg faktiskt. Hade en härlig eftermiddag hos min kära Sofie idag. Tur det för annars hade jag nog redan sovit =) Tack gumman för ditt härliga sällskap!

GoD nAtT!


Kommentarer
sofie säger:

tack själv gumman. nu sitter jag här och ingen av mina barn har vaknat än. tänker inte väcka de heller. så vi blir nog sena iväg till dagis idag. ringer dig sen om vi ska ses i em/kv. puss och kram

2009-08-27 | 07:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback