Kaffe med mjölk!

Hej i solskenet!
Gud så vi njuter här hemma utav det soliga väder som kommit hit för att stanna en stund. det verkar som det om man nu kan lita på vädergubbarna på tv. Ser ljust ut för dopet på lördag, 25 grader och sol. Det är mer än man kan begära =)

På eftermiddagen var vi förbi mina föräldrar en sväng och tog en fika. Var på väg ner till Tornby för att köpa lite renoveringssaker.
Och mamma bjöd på hemmabakade vaniljbullar och kaffe. Gud så gott mammas bullar smakar, skulle kunna leva på dom =) Men mammas smakar väl alltid bäst!? ;) Ni får avgöra på lördag, hon har lovat att göra till dopfikat!
Och nu så har lilla Melle fastnat i kaffeträsket. Han älskar verkligen kaffe. Dricker både med sked och direkt ur muggen. Inget spill blir det, så han måste verkligen gilla det =) Tyvärr kan han inte äta bulle än, även om den är upplöst i kaffe. Han spottar ut den, tror han tycker det är lite konstigt. Men om någon månad kan nog mamma och lillkillen ta en fika själva på stan =)

 
Världens sötaste mamma och Melle förra veckan när vi fikade i Norrköping =)

Nu ska jag snart gå och handla lite. Är färsvecka på ICA och vi som äter mycket färs, köper på oss och fryser in i portionspåsar. Bara att platta till och frysa in, och sedan när man behöver en så är det bara att ta upp och tina. Tar inte mer än ca 2 timmar innan den är ok. Smidigt smidigt....
Så vi har sagt att om Melvin inte äter kött får han flytta hem till faster. Hon äter inte heller det och då får hon en till som håller henne sällskap =P Nej skoja bara, skulle aldrig göra så mot min lilla prins!
Opps nu måste jag byta blöja på lillkillen, börjar att lukta lite känner jag =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback