Kräftskivan igår


Ett härligt uppdukat bord med massor av godsaker på =D
Tack för en riktigt lyckad kväll!


Igår var vi på kräftskiva hos svärfar och Mahnaz tillsammans med mina föräldrar. Gud så trevligt vi hade det!
Vi blev bjudna på god tacopaj med sallad. Och kräftor såkart ;-) Mellan pajen och kräftorna blev det lite kaffe och prat för att smälta maten.
Sen kom dom röda godbitarna fram, SÅ goda kan jag lova. Lagom salta och inte för smaklösa. Till det hade vi lite goda starka ostar och kex.
Ville man fanns det snaps att skölja ner härligheterna med men jag varken kan eller tycker om att dricka det. Men älsklingen, pappa, Claes och Mahnaz drack. Och några var mer goda än andra =)
Vi hade köpt ett packe med flera småflaskor och ställt i en balja med is. Så när det inte var så många goda kvar fick man dra en i blindo =)
Vi satt och åt och pratade nästan till midnatt innan det var dags för en kopp kaffe igen och lite prat innan vi for hem. Blev nog inte förän vid 01 ungefär. Inte vanligt att vara uppe vid den tiden om man inte ammar ;-)
Melle var med lite i slutet, annars sov han nästan hela tiden vi var där i sin vagn. Han hann med att äta sin gröt innan kräftorna kom fram. Så vi slapp att ta hand om honom med salta fingrar. Lätt att han råkar få i ögat eller liknande.
Det var en otroligt trevlig kväll och det får mig att längta tills nästa år, då vi ska ha stor kräftskiva för familj och vänner i nya huset. Vi har redan nu börjat att småplanera lite ;-)






Melvin fick lite gröt medans vi smälte pajen och skulle dricka kaffe.

Nu ska jag fixa med lite skor som måste undan. Efter det ska jag ta och baka en rabarberpaj, blev så sugen på det tidigare idag.
Hoppas att ni har en riktigt skön slappar söndag!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback