Kvällsmys


Mammas och pappas gullunge. Han är så stor nu att han somnar av sig själv i sängen. Vi behöver inte längre söva honom...Tänk vad tiden går, bara för en månad sedan ville han somna i pappas famn.

Melvin och jag har haft lite mys innan han somnade. Han var på riktigt härligt humör ikväll. Ville bara gosa och vara nära oss. Precis som om han ville visa sin kärlek till oss.
Så när jag gick in för att säga godnatt till min lille prins ville han prata och gosa massor. Lovar att mitt hjärta smälte =)
Så efter lite mamma och son kärlek somnade han så gott i sin säng. Kan inte finna ord för hur mycket jag älskar honom! Men inga ord i världen kan beskriva hur mycket jag håller honom och hans pappa kär. Dom är mitt allt!


Puss på dig hjärtat mitt!

Nu ska jag och älsklingen mysa vidare i soffan. Skönt att bara sitta och vara, första gången på länge.
Blev en kopp kaffe och en påse Polly förut, tack Sofie och Lööke ;-) Dom smakade mycket gott! Skönt att veta att det finns mer om vi blir sugna. Tror hela hösten är räddad...
Och fotograferingen gick mycket bra. Förhoppningsvis kommer lägenheten ut imorgon kväll/eftermiddag!? Vi skulle få se bilder och text imorgon och godkänna först. Så vi håller tummarna för att den gör det.
Visning blir nästa söndag och på tisdag om 2 veckor. Så om ni känner någon som är intresserad av en trea/liten fyra på 86,5 kvm som är totalrenoverad säg till. Vi har en till försäljning ;-)

Nu ska jag återgå till att titta lite på friidrotten. Är helt trollbunden av Bolt! Efter söndagens lopp kan man inte vara något annat. Få idrottsmän kan jämföra sig med honom efter världrekordet!
Carpe Diem!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback