Melvin i sin nya bilstol!


Melvin igår efter premiäråket i sin nya stol. Han verkade vara mycket njöd =)

Igår köpte vi en ny bilstol till lillkillen. Den förra hade han börjat att bli för stor för. Helt otroligt, tycker inte det är länge sen vi kom med honom från BB!
Vi köpte vår första stol från BeSafe och har varit mer än nöjda med den. Helt otroligt vad bra han har suttit i den. Framförallt med huvudet, det har han knappt kunnat röra på. Ett speciellt inlägg som har gått och skjuta upp eller ner beroende på vilken längd han haft.
Många stolar har tyvärr inget sådant bra inlägg utan huvudet på bebisen har kunnat åka till hit och dit. Och det är något som vi absolut inte velat med Melle. När det kommer till honom är säkerheten verkligen viktigast!


Vår gamla bilstol. Den blir att spara tills nästa unge kommer ;-)

Så när det var dags för en ny stol fanns BeSafe i våra tankar. I deras stolar finns den nya säkerheten Isofix. Med andra ord den säkraste stolen som man kan ha.
Man fäster den i själva bilen. Finns små fästen i sätet som man sätter fast stolen i och sedan ett stort "ben" ner i golvet. Inget bälte behöver man, konstigt men sant. Och ändå är det säkrare än säkrast!
Det är bara BeSafe och Acta Graco som använder sig av det här i sina stolar. Och det är något nytt för bilarna också. Tror att dom började sätta in det i bilar 2004 eller något liknande.
Och av någon anledning så ska säkerhet kosta!? Men nu har vi spenderat många kronor på en säker stol och då kan han ha den tills han blir 4 år. Så slår man ut det hela blir det inte så många kronor per år!

Önskar er en super mysig lördags kväll. Nu blir det ensammys för min del. Melle sover och älsklingen är och spelar poker. Hoppas det går bra för honom!?


Kommentarer
sofie säger:

så söt han är i sin nya stol. gullpojken. ses imorgon! puss och kram vännen min

2009-08-22 | 21:25:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback