Middag!

God kväll på er!
Nu sitter jag i sängen, mätt och belåten. Ska bara samla lite kraft till att fixa till mig och krypa ner under täcket.
Har kommit hem efter en supergod 3-rätters middag på Gula huset. Knappt så jag kommer få ner någon frukost imorgon, SÅ gott var det.
Spenderade kvällen på deras uteservering. Försöker pressa dom sista dropparna av sommaren. Var nästan på gränsen till för kallt men mer romantiskt kunde det inte bli. Fick ju ha med mig mina 2 stora kärlekar här i livet, Christian och Melvin. Älskar er mer än några ord kan säga!!


Christian, älskar dig mer för varje dag. Och Melvin är beviset på vår kärlek!

Vi åt så otroligt god mat ikväll. Rekomenderar starkt alla att gå dit och äta. Det är en dröm för dom små smaklökarna.
Till förrätt blev det vitlöksfrästa scampi med skagenröra och löjrom. Smakade så fantastikst gott, dock lite för mycket vitpeppar i skagenröran. Annars var det himmelskt gott.
Till huvudrätt åt jag Husets fisktallrik. Den bestod av stekt röding och gös samt grillad marulk. Älskar fisk så det var ju självklart att jag var tvungen att ta den och det ångrar jag inte. Fick saffransris till och jag lovar att det fullkommligt smälte i munnen. Hur gott somhelst!
Älsklingen åt Hustes köttallrik och den var minst lika god som min. Köttet var så mört att det smälte på tungan. Så vi var mer än nöjda med huvudrätten.
Till efterrätt min favorit, Creme brule. Och det här var en av de bättre jag ätit. Åh så god den var. Till den var det rårörda hallon, passade perfekt. Och självklart blev det en latte också ;-) Även den smakade riktigt gott. Man vet aldrig om det är maskingjord latte men jag hörde mig för. Är lite bortskämd med gott kaffe eftersom vår bryggare maler bönorna =)

 
Två lyckliga och glada makar och föräldrar. Puss på dig älskling!



Kvällens duktiga kille var helt otroligt snäll. Han åt lite samtidigt som oss och gnällde ingenting. Lovar att vi var stolta föräldrar =D

Hade inte kunnat fira den här dagen på ett bättre sätt. Allt var helt perfekt, precis som det var för ett år sedan!
Och för exakt ett år sen så höll vi nog på att dansa bort maten =D Oj oj så skoj vi hade. Skulle nog göra vadsomhelst för att få uppleva den dagen igen.
Var väldigt känslomässig men vem är inte det en sådan dag. Jag skyller lite extra på graviditetshormoner med tanke på mitt svar i kyrkan *hihi* Men den historien kan vi ta någon annan gång =)
Nu ska jag fixa till mig för sängen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback