Min hall är fylld av massor med gula påsar!?

God morgon på er!
Härligt att vakna upp till solen som skiner, känslan av att det är sommar lever kvar.
Vaknade av att älsklingen klocka ringde och av att Melle var vaken. Tyvärr fortfarande trött som ett as, har inte sovit bra inatt. Allt pga att jag inte fått amma på hela dagen!
Såg ut som om jag gjort en bröstförstoring när jag kom hem. Två storlekar större över bysten och stenhårda,yeah! Jag kan garantera att det ömmad fint och självklart sov ju lillkillen med så jag kunde inte ge honom mat heller för att lätta på trycket! Vet ju att det bara ökar produktionen men jag behövde verkligen göra mig av med lite.
Så jag slet fram bröstpumpen men nej det gick inte. Brösten var för hårda för att munstycket skulle kunna greppa. Så det blev att försöka trycka ut det värsta i duschen men det hjälpte knappt.
Så fram till 01.30 har jag knappt sovit något för det värkt så mycket. Så när prinsen ville ha mat gick jag gladligen upp. Och det var som en befrielse att få amma och nu är dom tillbaka till normal storlek =) Bara att tvätta alla lakan idag, pga läckage ;)


Ser ut som om tomten bor här just nu. Fullt med massor med saker i hallen.

Blev i allafall en hel del smått och gott igår. Som jag skrev i tidigare inlägg så blev det mycket till Melle. Han kommer verkligen att bli bortskämd, för mamma kan verkligen inte sluta och köpa saker till honom.
Blev mycket kläder, framförallt bodies och nya jamisar. Sen fick han självklart lite leksaker med, FP är mycket billigare på Ullared än i vanilga leksakaffärer. Så nu hoppas jag att han leker sig trött =P
Han fick även snygga förvaringslådor att ha sin leksaker i. Söta hårda trälådor med björnar på. Köpte en stor och en liten, dom var så billiga!
Köpte även lite kläder, dom hade fått in härliga hösttröjor redan. Så jag köpte en med kort ärm och polokrage och en poncho faktiskt. Den var beige och även den med polokrage, en liten chansning. Har aldrig ägt en sådan men den kan vara skön att på sig under tidiga höstkvällar.
Har även handlat en del till huset, dock inga ljuslyktor =D Helt otroligt för att vara mig men jag hade sagt att inte köpa några redan innan jag åkte. Har så många redan och sen hade dom inte så många som var snygga heller. Så det hjälpte ju mig lite grann ;)
Blev lite tavlor och ramar att ha i huset. Bla ett par söta små tavlor i silver som ska pryda min hallvägg sen. Kort till ramarna lär inte bli så svårt att hitta. Har tagit hur mycket kort somhelst sen Melle kom.
Sen blir det alltid lite småsaker som smycken, saker till håret, make up penslar, duschcream, några skärp mm. Så nu behöver inte jag köpa något på ett tag =)

Och nu kommer det dröja ett tag innan jag åker dit nästa gång. Var lite för mycket folk den här gången. Gick knappt att ta sig fram bland alla människor och kundvagnar. Och efter att vi varit ute och ätit lunch och skulle gå in igen så var det kö. Och ingen liten kö, utan flera hundra meter. Vi fick nog vänta i ca 15 min innan vi fick komma in igen. Och då var det faktikst lite mindre med folk, skönt.


Tack gumman för underbart shopping sällskap, det här gör vi om i vår ;)

Nej nu ska jag plocka lite bland mina saker, JIPPI! Och sen ikväll blir det att fira svärfar som fyller år idag, GRATTIS!!!
Skönt med en härlig kväll i solen och lite god mat och trevligt sällskap. Ska bara försöka att sova lite på dagen så jag inte somnar mitt i allt.
Christian är just nu och hjälper min bror och hans familj att flytta. Så det kan hända att vi båda somnar en liten stund när han kommer hem ;)

Hoppas att ni får en super härlig dag. Njut av solen och bara slappa är mitt tips.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback