Nya äventyr i lekparken!


Idag var det premiär för Melle att testa rutchkanan i lekparken. Verkade som han tyckte det var skoj, kom inga protester andra gången vi åkte =)

Har haft ännu en dag med mycket skoj och lek. Och denna dag bjöd ju även på härliga tempraturer och sol från en klarblå himmel =D Är inte mycket mer jag begär.
Fast idag var nog första dagen som det kändes lite höstigt i luften. Var sådär kallt i luften som det är i början. Tror att det är sista riktiga värmen vi får känna på nu. Så det gäller att vara ute och riktigt njuta och lapa i sig dom sista värmande strålarna för den här sommaren =( Trist men snart kommer en årstid då man kan sitta inne på kvällarna och mysa utan att få dåligt samvete. Och alla dessa tända ljus, åh så härligt!

Blev en härlig dag ute i allafall. Efter en liten stund tittade solen fram och värmen kom. Så vi var ute längre än vi brukar vara. Var för skönt för att gå in och äta lunch =)
Så jag och Sofie satt en del i solen och njöt medans barnen gungade eller sov. Alfons var den enda som höll igång hela tiden vi var ute. Melvin var med ett tag sen orkade han inte mer och gav upp och somnade i vagnen =)
Innan han somnade han han i allafall med att testa på den stora rutchkanan =) Har inte själv åkt på flera år och jag tyckte det var riktigt skoj. Roligt att göra det med sitt eget barn för första gången.


Det gjordes lite sandkaka som vi alla smakade på ;-)

Blev även lite gungande med, som alltid. Han sitter och tittar och ser så söt ut i sin gunga. Önskar bara att han vore lite större eller gungorna lite mindre. Så han kommer upp lite...


Det syns att min lille prins tycker det är skoj att vara ute och gunga. Blir något som vi kommer göra ofta under hösten!

Nu är jag och Melle själva hemma ikväll. Pappa är ute och äter med jobbet, vilken lyx. Får hoppas på en liten middag ute till helgen ;-) Är ju den 23 augusti på söndag och då är det ju ett år sen vi gifte oss.
Tänk vad tiden gått fort! För ett år sedan väntade jag Melvin och var i upplösningstillstånd över bröllopet. Så mycket att fixa dom sista dagarna innan vigseln. Men det gick bra till slut =D
Dags att få något i maggen nu och efter det ge lillkillen lite mat och natta honom.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback