Orolig natt!

Här har vi varit uppe ett tag nu och jag har inte än hunnit ta en kopp med kaffe. Måste sätta på en så jag inte somnar, riks finns. Börjar nämligen känna mig lite tung i ögonlocken =)
Natten har bjudit på en del sömn men en del spring har det blivit. Melle har nog vaknat 4 gånger i natt. Och han brukar annars bara vakna max 2 gånger. Tror det är så att han drömt en del. Har varit inne hos honom och tröstat honom när jag vaknat av att han skriker i sömnen.
Är ju lätt att det blir så om dom fått mycket intryck under dagen. Och får jag gissa så tror jag att det är Maxi som är boven. Finns ju en hel del att titta på där och så är det ganska mycket ljud. Vet inte om det har någon betydelse att vi var där ganska sent på eftermiddagen. Så han hann inte att varva ner tillräckligt när vi kom hem??!!
Än så länge så är han en glad kille i allafall. Springer runt i sin gåstol och skrattar hysteriskt emmellanåt =D Skönt det men jag tror nog att han kommer vara riktigt trött vid 9.30. Han brukar somna ganska bra då och med tanke på natten så tror jag inte att det är helt omöjligt ;-)

Dagen idag bjuder annars inte på något speciellt. Verkar vara fint väder så efter lunch ska vi nog ta en promenad. Skönt för Melle att sova ute i friska luften och för mig att få komma ut och röra på mig. Gäller att vara ute och ta vara på det fina vädret!
Nej nu blir det lite kaffe så jag orkar med att gå ut sen =p
Önskar er en underbar start på helgen. Äntligen är den här IGEN!!


Kommentarer
sofie säger:

god morgon. känner igen de där med dålig natt. har vi med haft. men vi somna om vid sex-tiden och vakna nyss. skönt! om du vill kan du ringa sen så kan du få sällskap på promenaden. vi ska upp till öf nu. hörs sen

2009-08-14 | 08:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback