På loppis med Fam Lööke!

God förmiddag på er i värmen!
Tyvärr blev det ingen vettig  uppdatering av bloggen igår. Som det brukar vara när det blir så hade vi fullt upp hela dagen.


Utanför loppisen igår. Det kanske inte syns men det fanns en hel del möbler =)


Klara med shopping och redo för att åka och äta lunch!

På morgonen ringde Lööke och frågade om vi skulle med på loppis. Och senare under eftermiddag en fika hos Christopher och Emellie och lilla Mollie i Åtvidaberg.
Så vi tog och åkte iväg till Fornåsa, dom ska nämligen ha en bra loppis. Tyvärr så blev vi visade till fel loppis, den låg nämligen tidigare i Borensberg. Då låg den på Kvarngatan och nu ligger den också på Kvarngatan fast i Fornåsa. Så när vi frågade om vägen hamnade vi självklart i Borensberg.
Men efter en liten extra tur med bilen kom vi fram. Och lovar att den var stor, flera våningar med hur mycket saker somhelst. Det var bokhyllor överallt, med trånga små gångar i. Och hela hyllorna var fyllda med porslin, glas, silverfat, leksaker, grytor, böcker...ja precis allt ni kan tänka er.
Jag gjorde några fynd faktiskt, delvis två gamla  fat. Dom var lite större och jag tänkte ha dom som uppläggningsfat. Alltid fint att blanda gammalt och nytt.
Familjen Lööke köpte delvis ett soffbord. Ett fint gammalt bord som dom ska måla vitt. Tror det kommer att bli riktigt fint faktiskt. Får ta lite kort sen när det är klart så ni får se!

Efter det blev det lite lunch och en snabbsväng in på IKEA innan vi åkte vidare till Åtvidaberg och fikade. Vi satt ute och njöt av det härliga vädret. Lite varmt dock men hellre det än regn och 15 grader.
Man märker hur kul man tycker det är att umgås med andra som har barn. Är som om man har mer förståelse för att barn är som barn. Kan tycka att ibland är det många som tycker att det är lite jobbigt med barn och skriker eller gnäller. Men nu när vi är tre familjer med barn i samma ålder och umgås en hel del. Mer än innan vi hade barn.
Vet inte om det bara är något jag fått för mig men jag upplever det så i allafall.

Nu måste jag tyvärr springa iväg och handla några saker. Bla ett blått band till dopklänningen. Vi fick låna en klänning från min brors svärmor. Hon hade sytt den själv till Melles kusiner när dom döptes.
Den är jättefin och nu är den nytvättad och hänger och torkar. Han kommer att bli så söt i den =)
Får lägga upp lite mer bilder från gårdagen senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback