Sunny day!

Har haft en helt otroligt härlig dag i solen. Bättre kan man inte spendera sådana här dagar på. Hoppas att det hinner bli några fler innan hösten gör intåg!?
Dagen har bjudit på helt perfekt väder, varken för varmt eller kallt. Och så har det fläktat lite, det är skönt när man sitter i solen. Sällskapet kan man inte klaga på heller =) Även denna dag har jag och Melle spenderat ihop med Sofie, Alfons och Agnes. Och så trevligt vi har haft det. Alla dagar med dåligt väder då vi suttit inne har vi tagit igen idag. Vi har varit ute hela tiden och njutit.


Prinsen myste ifrån sin vagn. Han fick pröva banan idag men det var ingen hit. Tror det beror på att den inte var tillräckligt mosig!?

Vi mötte upp dom efter lunch och sedan gick vi en liten sväng innan vi hittade en perfelt bänk i solen. Där packade vi upp fikat och bara myste. Det blåste knappt något och solen värmde nästan lite för gott. Men inte ska man klaga, bättre än det väder som varit ;-)
Alfons busade runt och red på motorcykeln. Han ringde även på hemma hos någon när han smet iväg. Men som tur var ingen hemma =) Han är verkligen för härlig!


Alfons och Melle hade det skoj ihop =)

Efter att spenderat en stund i solen gick vi tillbaka hemmåt. Blev en visit på apoteket och sedan fortsatte vi till lekparken. Där satt vi en stund i skuggan och pratade men sen blev det att gunga lite med barnen. Och det är premiär för Melle =D Som han gillade det kan jag lova. Så det blir nog att gå dit fler gånger!

Blev nästtan 4 timmar ute i sköna luften idag. Känner mig full med ny kraft och lillkillen somnade gott efter sin gröt. Som han idag åt i sin nya stol som han fick i doppresent av farmor och Tomas.
Vi åkte och hämtade den idag på babyproffsen. Och när vi kom hem fixade jag mat och älsklingen skruvade ihop stolen. Så när vi åt satt han med och hade skoj =) Tack tack för den säger vi. Lovar att den kommer att bli väl använd ;-)

Nu väntar lite fredagsmys hemma i soffan. Har en melon som väntar till efterrätt men det blir först när älsklingen kommer tillbaka från soprummet. Han gick och slängde kartongerna från stolen. Skönt att slippa ha dom liggandes här hemma tills imorgon.
Ha en super härlig fredagskväll. Nu är det fredagsmys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback