Ute i det gröna!

Idag har jag och Melle spenderat större delen av dagen ute i solen. Vi har passat på att njuta av värmen, lillkillen från vagnen. Och jag på stående fot med sommarklänning =) Bättre kan det inte bli.
På morgonen träffade jag mamma på stan. Jag skulle hämta en Libro box på Lindex, man får visst en sådan vid 6 månaders ålder. Och snart blir ju Melle det =D
Vi fick lite up & go blöjor, tvättservetter, bindor, badolja och en boll. Alltid skoj när man får lite saker, gratis ÄR faktiskt gott.


Har precis gett Melle lite mat när vi gick från stan. En bänk vid teatern fick duga.

Efter det for vi iväg till Sturefors och tittade min brors och hans familjs nya hus. Idag gick det stora flyttlasset och nu ska det bara renoveras lite sen är det i tipptopp skick.
Har inte sett huset förut, så idag var det premiär för mig. Och vilkeet mysigt hus dom köpt, låg mysigt i slutet på en gata med en mysig trädgård. Där vet jag att dom kommer trivas, och jag med när jag är på besök. Badet ligger ju inte långt därifrån *blink blink*
Melle passade på att ligga på filten i gräset och leka med kusinerna. Han hade jätteskoj och tyckte nog det var skönt att slippa ligga i vagnen.




Det är kärlek rakt in i hjärtat när man ser dessa bilder =)

Nu ska vi åka och fira svärfar men jag slänger in ett inlägg när vi kommit hem.
Se till att ha en super mysig kväll i solen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback