Vänner för livet!


Två snygga mammor i sina bästa år ;-) Puss på dig sweetheart!

Det finns få saker i livet som är viktigt men några av dom är familj, kärlek och vänner. Dessa tre ingredienser behöver man i livet för att kunna känna sig riktigt lycklig. Om man saknar någon del så känner man sig inte komplett. Som tre hörnstenar, saknas en faller allt ihop!
Jag har några få vänner som står mig riktigt nära. Som jag kan prata med allt om och som känner mig riktgt väl. Jag har tex 4 st nära tjejkompisar, som jag litar på till 100 %. Och för mig räcker det!
En av dom är som ni säkert vet är Sofie. Har bara kännt henne i lite mer än 1 år men vi har kommit varandra riktigt nära. Speciellt sen jag fick Melle, då hade vi plötsligt ännu mer gemensamt.
Och så som jag känner nu så kommer vi alltid att finnas där för varandra. Även när vi flyttat till Tallboda ;-) För nu har vi haft det så bra att vi nästintill bott grannar =) Men som tur är så kommer vi inte för långt ifrån varandra. Vi bor ju fortfarande på samma sida av stan!
Vad jag nog försöker säga är att jag är glad att ha att ha vänner som jag alltid kan räkna med. Dom finns där i vått och tortt. Lyssnar och förstår, skrattar och gråter med en!


I lekparken idag

Imorgon blir det att träffa en annan av min kära vänner, Ramona. Vi har mycket catching upp to do. Härligt att komma ut till landet och lugnet en stund. Kanske låta Melle titta lite närmare på hästarna ;-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback