Älskade vänner!

Kom för en stund sen hem efter en mysig kväll. Den blev ännu mer mysig än vad vi tänkt oss. Orsaken? Snön självklart =D
Att se hela staden inbäddad i detta tjocka täcke gör att julkänslorna bubblar över i mig. Att det är en vecka kvar till julafton känns verkligen nu. Och jag känner mig som ett barn igen, längtar längtar längtar =)

Blev som sagt bara vi och Fam Lööke. Snöovädret hindrade dom andra från att ta sig in till stan. Tyvärr är det så om man ska bo på riktiga landet ;-) Lite tirst men vi gjorde det bästa av situationen och det blev bra.
Pizza och kebabrulle, en riktig svullarkväll. Efter det kaffe och lussebulle, tur att man har mammabyxor ;-) Älskar att ha byxor som inte sitter åt och som håller magen varm. Kan fortfarande ha mina andra jeans men väljer att ha mammabyxor i den här kylan ;-)
Vi hann med att planera lite inför nyår också. Menyn är nästintill klar och plats är redan bestämt. Blir hemma hos Löökes. Får hoppas att Fam Svensson tycker att våra planer är lika bra som oss ;-)

Nu väntar mys i sängen till Simpsonfilmen. Sen kommer man somna mätt och belåten.
Vill har tur som är välsignade med härliga vänner. Dom värmer och skänker massor med glädje. Tack för att ni finns i vårat liv!
Sov sött i vintermörkret!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback