Charmtroll

Har kommit hem efter en liten sväng till sjukan med Melle. Inget allvarligt men han dök från soffan och dämpade fallet med näsan sin =( Han blev en liten Rudolf om näsan och det kom lite snor uppbladat med blod. Sen ömmade han i näsan. Märkte det när man kom åt den. Så vi ringde 1177 och där sa dom att vi skulle åka till akuten.
Märkte redan när vi kom dit att det nog inte var någon större fara med honom men hellre kolla en gång för mycket än en gång för lite!
När vi väl fick komma in på ett rum så charamde Melle alla tanter som jobbade där.
Speciellt en dam, hon blev helt tokkär i Melle och tyckte att vi skulle lämna kvar honom där så han kunde sprida lite glädje bland personal och patienter =) Tror han mer än gärna gått med på det för han var på sitt bästa humör älsklingen min =)
Även doktorn tyckte han var urgullig och hade inga problem att undersöka honom. Han skrattade och lekte så gott under tiden. Var bara näsan som gjorde att han protesterade. Den var inte så poppis att röra men det är helt förståligt!


Gullungen igår. Han är lite för vågad vår prins =)

Nu ligger han i allafall och sover. Blev ingen sömn för honom nu på förmiddagen eftersom vi fick ge oss iväg. När han vaknar kommer Farbror Mikie att vara här och lunchen stå på bordet. Sen ska det bara bli massor med mys och gos hela eftermiddagen och kvällen.
Christian ska iväg med grabbarna på bio ikväll. Så när Melle har somnat ska jag passa på att baka lussebullar. Förhoppningsvis så får han nybakade katter när han kommer hem på kvällen ;-)

Glöm inte att tända det fjärde ljuset idag. Bara fyra dagar kvar till julafton nu, så mysigt =)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback