Den utlovade recensionen!

God morgon alla bloggisar. Nu är det äntligen fredag igen. Och inte vilken fredag somhelst. Utan IDOLFREDAG och final dags =) Nu ska det avgöras vem som vinner, Erik eller Kalle! Själv håller jag lite extra på Erik, speciellt sen han gjorde The show must go on. Men även Kalle är bra. Vem får inte rysningar när han gör Walking in Memphis!?

Vem håller ni på i Idolfinalen, Erik eller Kalle??

Nu tänkte jag i allafall ta och ge er recensionen på vår kaffemaskin. Har tagit några dagar att lära sig hur den fungerar. Eller fungerar det vet vi men hur man får det att smaka riktigt bra. Och vilka bönor som man ska ha spelar även roll. Vi har bytt sen vi köpte den och nu är den riktigt riktigt god.
Vi köpte till en mjölkskummare vid sidan om, även fast det finns så man kan skumma på maskinen. Men det här går mycket smidigare och man får ett nästintill perfekt skum. Inte lika fint och lent som på Espresso house men det är nog svårt att få hemma  ;-)
Igår kväll fick vi verkligen till en god latte. Den blev len och god i smaken, inte för stark men ändå smakrik. Så i framtiden är det den vi kommer att servera =) Kanske några förfiningar kan göras.


Denna latte drack jag i morse. Väl behövligt när det är så grått ute.
Betyget blir 4 utav 5 stjärnor =)


Min vita fina maskin. Den kommer bli riktigt snygg nu när kaklet kommer upp i helgen. Och dom vita luckorna som är i köket passar den perfekt till =)

Nu ska vi snart bege oss ut till Ikano. Ska fixa med en liten julklapp och sen ska vi köpa lampor till vitrinskåpen. Måste ju ha samma i det nya skåpet =)
Sen har vi lite to dos att göra här hemma innan det blir fredagsmys framför idol =D

Får skriva mer senare idag när vi hunnit med att göra lite. Önskar er en härlig start på helgen!


Kommentarer
Nicke. säger:

HEJA CALLE!!!!!!!!!!! :)

2009-12-11 | 10:05:42
Bloggadress: http://liahsfar.blogg.se/
Lisa säger:

Ja det är inte lätt det här året, för båda är sjukt bra. Så vinner Calle är det helt ok för mig =)

2009-12-11 | 12:09:47
Bloggadress: http://lafamila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback