Happy happy!

Att man kan känna sådana skillnad efter bara en dag. Började igår att ta min medicin och redan idag kan jag känna en stor förbättring. Det inger stort hopp att allt nog kommer att bli bra. Får bara hoppas att eventuella biverkningar håller sig borta också?!
Så idag är jag på ännu bättre humör. Sen i torsdags har jag sakta men säkert börjat att hitta tillbaka till mitt gamla jag. Kan lova att vara så som jag var på slutet nu är inte kul. Man får kämpa lite extra för att orka hålla humöret på någorlunda topp. Men nu kan jag märka att en sten sakta börjat falla från mitt bröst.
Kom faktiskt några tårar på förmiddagen idag. Tror det var för att jag verkligen förstår att det kommer att bli bra igen. Graviditeten kan göra att dessa känslor späs på lite extra. Men jag lovar att det enbart var glädjetårar =)

Min kära är iväg och spelar lite poker, så jag och Melle har flytt hem till mamma. Så efter en fika med nybakade lussemissar blir det en färd ner till IKEA. Ska titta på lite tyg till Melles rum och handdukshängare. Har fortfarande inte fått upp några handdukar ;-)
PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback