Julafton hemma hos oss!

Nu sitter vi här hemma och bara tar det lugnt. Alltid behövligt på juldagen =)


Mina två älsklingsgrabbar igår. Melle var nisse dagen till ära =)

Vi hade en underbart trevlig dag här hemma igår. Vi åt grötlunch med mina föräldrar och syster och min bror och hans familj. Melle tyckte uppskattade verkligen att se sina kusiner igen =) Han sken upp som en sol när dom kom.
Strax innan Kalle åkte dom och då var det dags att börja med all julmat. Gud så mycket det var att fixa. Inget man förstår för man står där själv. Men det blev mycket gott tillslut. Tyvärr blir man ju bara SÅ mätt att av all god mat. Äter nog mer med ögat än med magen ;-)


En glad Melle när han fått julklapp av kusinerna Jakob och Emma.


Han fick lite hjälp att öppna sin klapp.

 
Det var mest kartongen som var intressant men sen fick han lite hjälp av Emma att förstå sig på lastbilen =)

Efter berg av disk var det dags för julklapparna. Melle fick självklart mest, eftersom vi bestämt att bara köpa till barnen. Men även vi vuxna fick varsin julklapp. Vi fick en efterlägntad baguetteplåt. Något jag varit på jakt efter i flera år. Men tyvärr har jag inte hittat någon i butiker här i stan.
Melvin fattade inte mycket av att julklapparna. Blev jag som fick hjälpa honom =) Fast han tyckte nog att kartongerna och pappret var roligast att leka med =)
Av oss fick han en Lära sig nalle från FP, en gåvagn, liten Brio bjällra, en stor racerbil och en bongårdstraktor med djur. Och av mormor och morfar bord och två stolar som matchar hans bänk i rummet. Av sin moster en supeman pyjamas och av kusinerna en lastbil med djur som låter.
Tack alla för dom fina julklapparna. Både Melle och mamma och pappa blev mer än nöjda!


All god mat som vi åt igår.


Melle åt potatis, köttbullar och prinskorv.


Mormor matade mer än gärna lillkillen =)


Tomten hade lämnat ett Trisspaket till oss. Det turades vi om att skrapa efter maten. Det blev 50 kr i vinst!

 
Melle med alla sina julklappar.


Mormor och morfars klapp fick rullas på lastbilen. Det var tungt kan jag lova =)

Om en stund kommer svärfar och Mahnaz och hennes två döttrar hit. Vi ska äta lite mer julmat ;-) och fira lite jul ihop. Får hoppas att Melle är utvilad inför besöket!? Just nu ligger han och sover och det behöver han. Igår sov han bara 1,5 timmar på hela dagen och det gjorde honom väldigt trött på kvällen.
Vi önskar er en skön fortsättning på julen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback