REAfynd!

Blev en liten tripp till Ikano idag. Melle var hos mormor och morfar och hade det gött. Han sov, åt och lekte. Mådde nog som den prins han är =)
Så här i efterhand är jag glad att jag inte tog med honom. Var inte direkt ensam därnere idag.
Är alla människor föräldralediga, har semester, upphållstjänster eller jullov???
Gud så mycket folk det var. Förstår inte vart alla kom ifrån. Fick ställa bilen en bit ifrån och gå men hellre det än att tränga in bilen på någon lite plats och sen ha massor med dörruppslag!
Kom hem med lite nya kläder till min lilla älskling. Inget annat faktiskt, lite stolt ;-) Tittade lite och hittade lite saker men inget jag slog till och köpte. Och något IKEA blev det inte heller, så jag får ta några nätter till med stel nacke. Men det gör jag mer än gärna för Melvin!


Precis innan jul stod vi och höll i den här morgonrocken men köpte den inte till lillkillen. Nu fick jag bara ge 100 kr för den =D

En morgonrock är ju perfekt att ha när man badat eller duschat. Fråga mamma och pappa, vi vet ;-) Blir nästan jämt det på kvällen när man duschat. Därför måste ju Melle också ha en.


Lite nya kläder och ett par mockasiner fick det bli också.


Mest nöjd är jag nog med den här mössan. Halva priset och den passar så bra till overallen. Kanske inte syns så bra men den är brun, precis som ooverallen.

Tänkte ta och hoppa in i duschen nu. Efter det blir det latte, nyabakade saffransbullar som mamma gjort och H&Ms vårkataloger som kom i posten idag. En skön avslutning på den här kvällen!
Njut av varandra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback