Första besöket hos mormor och morfar

Idag var det premiär för vår lille Melvin hemma hos mormor och morfar. Och det gick så otroligt bra, Melvin vet precis hur man ska bete sig när man är på besök. Är ju inte så jobbigt att ta honom någonstans, han sover ju mest hela tiden. Så under hela vårat besök så sov han för att vakna en kortis och vilja äta  lite. Gud så gott, är bara att njuta av den tiden. Vet ju aldrig om han ändrar sitt beteende men det tror jag inte...


Stolta mormor och morfar

Vi hade det riktigt trevligt, det bjöds på mat. Gott att slippa ställa sig att laga mat idag =) Det blev "nyttig" köttfärssås med spagetti, och med nyttig menar jag rivna morötter i. Mammas egen special som jag kommer ihåg att vi åt mycket när jag var mindre =) Var faktiskt riktigt gott, blir lite smak...kan ju inte äta en massa starka saker. Sedan fick vi jättegod rulltårta till fikat efter maten. Den var fylld med mammas egna apelsinmarmelad, tror inte att det är något som Melvin borde reagera på. Fast det enda sätet att få reda på det är ju att man provar =)



Imorse var vi på återbesök hos BB, skulle väga, göra PKU prov och kolla så han återhämtat sig bra. Och vilken liten kille vi har fått, han var så fin och inga problem kunde dom se. Han var frisk och kry, inte för att vi hade förväntat oss något annat. Dom tyckte att han var så fin i huden, inte torr överhuvudtaget och inte skrek han något närr dom tog blodprovet till PU provet. Kan lova att vi var riktigt stolta föräldrar =) Kan ju inte vara något annat!! Vi älskar dig Melvin älskling!


På återbesök hos BB


Nu är det bara att vänta på att han ska vakna till och äta lite, kan lova att det spänner fint i brösten just nu =)
Ha en trevlig eftermiddag.

//Glammomamma

Kommentarer
Gynning säger:

Grattis om jag inte radn sakt det. Så fin han är!

2009-02-26 | 10:54:13
Bloggadress: http://frokengynning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback