Grillkväll!

Oj oj vad sent klockan är nu men jag måste bara lägga upp bilderna från igår och idag.

Vi har haft en riktigt härlig dag med mycket trevligt sällskap. Kunde inte be om en bättre dag =)
Vi var en sväng hos mina föräldrar och fikade på eftermiddagen. Vi skulle lämna några saker, så då blev det rabarberpaj och kaffe. Underbart god paj som mamma gjort, hon kan hon ;) Sen blev det lite semesterprat och lite kortvisning, alltid lika roligt. Tyvärr så var vi lite dåliga på att ta kort på vår semester men mamma och pappa är duktiga i allafall =)
Efter det så bar det av till IKEA och sedan vidare hem till svärfar och Mahnaz för att grilla lite. Mycket gott måste jag säga, kul att dom även grillade lite kryddig korv till. Var ett bra sätt att få lite extra smak på maten.
Vi trotsade det lite halvtråkiga vädret och satt ute. Det kom några regnstänk ibland men som tur var blev det aldrig något regn. Så det blev att sitta ute länge innan vi gick in och tittade på kort från deras semester. Gud så sugen man blir på att åka till USA igen. Man glömmer bort hur annorlunda och helt fantastiskt det är där. Raka motsatsen till hur det är här hemma =)
Så vi åkte inte därifrån förän halv ett ungefär. Vi bara satt och pratade och hade trevligt. Så idag har vi blivit riktigt bortskämda.
Fick även min födelsedags present av dom idag. Ett super läckert armband i vitt skinn och metall från Dyrberg/Kern. Passar urbra till min nya klocka ;) Vi fick även varsin piketröja, min var vit/orange och älsklingens och Melles var i blått. Så nu kan dom matcka varandra =) Melvin fick även ett par snygga byxor. Han har blivit riktigt bortskämd den senaste tiden. Igår fick han en t-öshirt och byxor, samt ett par tofflor av farmor och Tomas. Mycket snällt av er alla!

Nej nu kallar sängen på mig, börjar bli riktigt trött. Men det blir man efter sådana här trevliga dagar som vi har haft.
Imorgon blir det en riktig inne dag med städning, tvättning och lite film. Härligt med sådana dagar också.
Sov så gott mina vännner!

Gårdagen i Berg!




Idag hos mormor och morfar + svärfar och Mahnaz





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback