Nu har shoppoholic varit i farten

Nu är jag tillbaka ifrån min shopping eftermiddag i Norrköping. Och vilken underbar dag det blev, varmt och soligt. Så en mycket bättre eftermiddag kan man inte begära =)
Blev lite smått och gott idag, bla ett par nya sandaler. Bra att fynda sommarskor nu och roligt att dom foortfarande går att använda i minst 1 månad till. Var lite sugen på att köpa dom vita med men valde att bara köpa dom svarta. Vita blir lätt skitigt och då ser det inget kul att ha längre.


Snyggt med snörningen, kan man välja om den ska gå upp på benet eller dra några varv runt ankeln.

Blev även ett par servetter från Lexington, även dom på rean. Tänkte ha dom i en brödkorg eller runt en vinflaska som  droppskydd. Ser lite extra sommrigt ut...och det är ju dom små detaljerna som gör skillnaden. Bra med saker som inte kräver så stor ansträgning för att se snyggt ut.

 
Mina nya servetter, blir att inviga i huset. Och tänk vad extra lyxigt det är när man får sina saker inslagna i silkespapper. Tycker man skulle göra det med allt man köpte ;)

Kunde inte låta bli att handla lite till Melle med ;) Hittade världens mysigaste butik för barn, Mitt lilla krypin. Rekomenderar alla att åka dit om ni är i Norrköping. Dom har leksaker, kläder, inredningsprylar till barnrum från alla märken. Bla Levis och SVEA för barn men tyvärr tyckte jag att det va lite dyrt. Dom växer ju så snabbt nu och då hinner dom knappt använda kläderna innan dom växt ur dom.
Men jag köpte en bitring och en vagnleksak åt honom. Bitringen i form av en krona till min prins ;) Han kan ju inte sitta och bita på en vanlig ring *hihi* Hoppas bara att han gillaar det men det tror jag nog. Kommer svalka skönt när dom små tänderna börjar titta upp.


Vagnleksaken till Melle. Hoppas att han kommer tycka den är kul att leka med när han sitter i vagnen.
Tyvärr ligger bitleksaken i frysen och fryser till sig men jag lovar att lägga upp en bild på den senare =)


Nu ska jag lägga upp mina trötta fötter i soffan och läsa Sofies Mode. Det är ju tisdag idag, så det är ju min vanliga rutin =) Sen blir det kvällsslapp i soffan och jag hoppas på att Melle somnar lika bra ikväll som han gjort nu i snart 1 vecka. Hoppas jag med tanke på att han varit en eftermiddag på stan!?


Kommentarer
Angelica säger:

JÄVLIGT SNYGGA SKOR!!! *vill me ha.... =( haha

2009-07-29 | 11:31:56
Bloggadress: http://angelicablohm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback