Härliga sommardag!

Hejsan!
Förlåt för min blogg frånvaro under dagen men jag har helt enkelt inte haft tid.
Dagen började tidigt, skulle vara hos Emma och fixa mina naglar vid 10. Dom var i STORT behov att fixas till och snygga blev dom. Nu tycker jag att dom är härligt sommarfräscha.


Blev en härlig korallfärg på naglarna idag. Blir alltid så nöjd när Emma varit i farten =)

Efter det så mötte jag upp mina älsklingar på stan. Christian var ju ledig idag så han och Melvin tog bussen ner till stan. Vi gick i allafall och åt lite lunch i solen på Riva. Blev en underbart god pasta med kyckling, grönsaker och hemmagjord röd pesto. Var riktigt mysigt att sitta i solen och bara njuta. Är en försmak på hur semestern kommer att vara =) Många lata dagar i solen på stan.


Mamma och pappa njuter av solen och god mat =)

Efter det blev det lite B&Js, så förbaskat gott det är. Tyvärr åt jag upp vår sista igår kväll vid 23 i sängen =) Blev SÅ sugen när jag låg i sängen och tittade på Seinfeld. Fråga mig inte varför men jag skyller på värmen =)
Blev även en snabbis in på PoP men dom hade inget skoj. Framförallt inget i Melles storlek, lite besviken faktiskt. Tycker det är smidigt med bodies men allt som fanns till honom var vanliga t-shirts. Dom är lite tråkiga eftersom dom lätt åker upp i ryggen. Får väl se det som att jag sparade några kronor till semestern.
Blev även en liten runda bland några bilfirmor i stan. Vi hade sett en SAAB som var rejält nersatt på nätet. Men jag måste säga att jag gillar inte att köra dom bilarna. Vet inte varför men jag har nog blivit van vid vår bil!?
Vi har inte tänkt att köpa någon ny bil men det är skoj och bara titta runt lite ibland. Och idag hade vi lite tid över efter vi ätit.

Så nu sitter vi här och  dricker en kopp kaffe och bara har det gott i värmen. Är ju fotboll på tvn också, inte helt fel. Hoppas bara att Sverige klarar av att slå England.
Ha en trevlig fredag och för vissa kanske semestern börjar idag, grattis! Annars är det bara att fira att det är helg och vi har lika underbart väder framför oss hela helgen =)
Bara det är ju värt att fira!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback