Så det kan diffa i storlek!?

God kväll!
Här har vi badat barn, plockat och städat lite och hunnit med att prova mina inköp. Är riktigt nöjd med allt men tyvärr var ett par skor för små. Eller små är nog fel ord, saknades ungefär 1 cm i tån. Och det blev jag ledsen över för att jag gillade verkligen skorna. Och sen finns dom inte i större storlek heller =(
Man märker att det skiljer sig i storlekarna beroende på vart man handlar saker. Dessa skor är gjorda i Asien och dom måste ha mindre fötter än oss här. För det här är inte en 39 som vi är vana vid, det är en 37. Men det är svårt att veta när man handlar skor utan att prova. Blir att skicka tillbaka dom och vara nöjd med toppen som jag också köpte. Kunde inte motstå den =)


Skorna var så sköna och så enkla att bara dra på sig. Synd bara att dom skulle vara SÅ små =/


Är den inte SÅ MIG!? =) Säger som min pappa, det kommer väl i den ordningen också...Nej mina två killar är Nr 1 för mig!

Dom andra skorna jag köpte satt så bra. Som gjorda för mina fötter, så dom kommer att få pryda mina fossingar i sommar =) Färgen är ju riktigt inne i år med, har ju verkligen hakat på den. Vet inte hur mycket i min garderob som har just den färgskalan!?


Kan tänka mig att vi är ett par stycken bara som har dom här skorna. Men det är ju en riktigt sommrig färg.

Den andra toppen var jag bara tvungen att ha. Så snygg till kjol, byxor eller ett par tuffa leggings. Tyckte om detaljer den på den också.

 
Snygga detaljer på kläder behöver inte vara speciella, räcker med några paljettrader som här. Gör en festlig topp ännu festligare.

Och så kunde jag inte motstå den här t-shirten till Melle. Han kommer vara så söt i den tillsammans med byxorna han fick förra veckan när vi var hemma hos farmor och Tomas. Han kommer bli en riktig liten tuffing i sommar =)
Han har blivit riktigt bortskämd den senaste tiden. Fått massor med fina kläder utav alla i familjen. En ny tröja, en snygg pike, shortsen och en par jättesöta badbyxor till sommaren =)


Hur söt kommer inte lillkillen att bli...Blöjorna han har nu pryds med figurerna från Sesame Street, så då kan han matcha lite =)

Ni ska veta att vi är otroligt tacksamma för alla saker!

Nej nu ska vi bara slappa lite framför tvn medans Mellvin sover. Han var riktigt trött nu kan jag lova, blir ofta det efter badet.
Ha en riktigt lovely söndagskväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback