Alla vill träffa Melvin

Idag var det dags för vårat andra firande av Christian. Igår var det syrran och brorsan med familjer som var här. Idag var det Christians familj och mina föräldrar och äldsta syster.
Var riktigt trevligt men så mcyket folk vi var, har inte riktigt plats för mer än 10 personer, så när man blir fler än så då har vi inte riktigt gott om plats till alla. Visst har vi en stor lägenhet men det är inte tillräckligt med plats för alla. Det blir lätt lite trångt i soffan och matsalsbordet i vardagsrummet rymmer bara 6 st personer. å får i såfall folk parkera sig i köket och då blir det lite tråkigt eftersom man måste dela lite på sig.
Ja ja, det är ett I-lands problem jag vet. Men jag skulle ändå vilja ha det lite större, får hoppas på att vi får en större lägenhet snart ;)....Eller varför inte ett hus. Fast det går ingen större nöd på oss här, är inte så ofta som man har storfrämmande. Så dom gånger man har det får man ta att det blir lite trångt. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum =)

Var premiär för farmor och andra fastern att träffa Melvin idag. Han fick ännu mer presenter, delvis en jättesöt flodhäst. Den var så len och god, tror han kommer att gilla att gosa med den när han blir lite större.
Sen fick han ännu mer fina kläder, fina t-shirtar till sommaren i glada härliga färger. En ny snygg dräkt som han kan ha när han blir lite större och fina byxor. Kommer inte att behöva köpa så mycket mer kläder till honom =)
Blir bara att jag måste fixa mer plats i garderoben till honom, börjar bli lite trångt i hans lådor =)

Eftersom lillkillen sover så mycket så var det självklart att han skulle sova när alla kom. Och så skulle han sova när vi åt, och när vi fikade. Så det blev mycket tassande in i vårat sovrum för alla som ville titta på honom. Så tillslut så blev det att vi plockade upp honom och bar ut honom i vardagsrummet. Där gick han från famn till famn, alla vill ju hålla i en bebis. Det är något speciellt med bebisar, är själv likadan när man träffar någon som har barn. Fast nu har jag ju min egen att gosa med =)
Han fick även aggera fotomodell ett tag, var många som ville ta kort. Så det blixtrade som i en fotostudio mellanåt men det gjorde inget för Melvin...han sov så gott. Lagom när alla skulle gå började han att vakna till, är tyvärr så. Men det kommer fler tillfällen då vi alla kan träffas och då kommer han att vara mer vaken.
Ska ju fira farmor i slutet av mars så då får vi hoppas att han är lite mer vaken.
Vi tackar i allafall för alla fina presenter som både Christian och Melvin fick,tusen tack!!

 
Fina presenter till Prinsen vår!
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback