Fmf=fika med farfar

Vart tog lördagen vägen??
Dagen började med att vi åkte hem till mormor och morfar, Christian skulle hjälpa till med att bära lite saker. Så jag och Melvin blev kvar hemma hos mormor och tog en fika. När morfar och Christian kom tillbaka bjöds det på lunch, spaghetti med köttfärssås.


Stolt farfar!


Efter det så gick hela familjen Rudqvist ner till stan för att träffa farfar. Vi hade bestämt att träffas för att ta en fika, var ett tag sen han fick träffa pyret.
Vi hade tänkt att fika på vårt favorit ställe, Espresso House. Men tyvärr så var det så fullt, fanns inte en ledig stol. Synd för dom har stans bästa latte, man ska ha tur för att få plats på en lördag. Det var tillochmed kö till att få sitta, brukar inte ens vara det.
Så det blev att gå till Santinis istället, sällan som man går dit. Vet inte varför, det är ett trevligt ställe. Lite annorlunda eftersom man får beställa från en meny vid bordet. Det kostar lite extra men det är värt när man får allt serverat vid bordet.
Blev en latte med vaniljsmak och en creme caramel, mums! Nästa gång jag vi ska äta lunch på stan ska vi gå dit, deras sallader ser så goda ut. Dom har en med lufttorkad skinka, älskar det.
Vi hade så trevligt så det blev en lång fika på nästan 2 timmar. Farfar tyckte det var så härligt och sitta och mysa med Melvin. Roligt att att fler kan ta hand om lillkillen, annars blir det att någon av mig eller Christian får ta honom när han inte vill sova. Fast han sov ganska mycket när vi fikade, blev att farfar fick fika lite under tiden som han höll Melvin. Fast efter att tag la vi ner honom i vagnen och då somnade han så sött. Vaknade en stund innan vi var klara och ville ha mat. Sen somnade han så fint hos farfar igen. Är skönt att han sover så bra fast det är mycket liv omkring honom.

Ikväll är jag "gräsänka", Christian är och spelar lite poker ikväll. Så jag och Melvin gick hem till mamma igen, blir att käka och se melodifestivalen här. Håller tummarna för att det går bra för pappa ikväll =)

Hörs lite senare.
//Glammomamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback