Jag är älskad...

Sitter mätt och belåten och skriver det här inlägget nu. Har ätit kycklingsallad med pasta...hemmagjord =) Det är inte helt fel.
Måste bara få säga att jag har det oförskämt bra, har världens bästa man och pappa till mitt barn. Han ställer verkligen upp till 100 % och ser till att jag har det bra.
Idag så var det tänkt att jag skulle fixa maten när vi kom hem men jag hann bara fixa kycklingen innan lilla pyret ville ha mat. Så Christian tog över och fixade klart maten medans jag ammade.
Vi hann båda två precis äta upp det vi tagit innan Melvin ville ha lite mer mat, så det var bara att ta upp tutten igen. Det gör mig absolut ingenting tro mig, tycker det är mysigt än så länge att amma =)
När Melvin sedan ätit klart så tog Christian honom och gick och bytte blöja så jag kunde äta lite till, så underbart gullig. Och nu sitter dom och myser i soffan medans jag skriver det här inlägget.
Så nu ska jag avsluta och gå ut och mysa med dom tills Melvin somnar, för då ska jag gå och ta en dusch. Är lite frusen ikväll, hade varit härligare att ta ett bad :( Fast det är bara att hålla ut några veckor till, sen blir det att bada varje dag =)

Ha en underbar kväll, ska vi ha det här hemma.
//Glammomamma


Mina 2 favoritkillar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback