Långpromenad runt Hjulsbro

Idag var det faktiskt lite vår i luften, blåste lite men det var inte så farligt. Solen tittade tillochmed fram lite då och då när vi gick. Var 5 grader varmt ute och det kändes att det inte var lika kallt soom det varit dom senaste dagarna.

Blev en riktigt lång och härlig promenad idag, var ute i över 2 timmar. Tog och styrde vår kosa mot Hulsbro, tänkte att vi tar och går längs vattnet. Det som är lite tråkigt är ju bara att man inte kan gå precis vid vattnet utan får gå en bit upp. Var i allafall härligt att gå och titta på alla fina hus som ligger längs med vattnet. Skulle faktiskt kunna tänka mig att ha ett hus där men jag får nog se till att vinna på lotto om jag ska ha råd =) Är inga billiga hus som ligger där precis....
Var mysigt att gå där i solskenet och prata om hur vi skulle kunna tänka oss att ha det om vi skulle skaffa hus i framtiden. Är väl inte läge just nu att köpa hus men i framtiden skulle både jag och Christian kunna tänka oss att bo i hus. Fast vi vill inte ha någon jätte tomt, blir för mycket att ta hand om =) Ska vara ett lagom stort hus med en lagom stor tomt. Ett måste är ju att ha en inglasad veranda, det har vi kommit överens om redan nu.

Det var i allafall en mycket skön promenad, Melvin sov  så gott hela tiden. Är ingen trafik direkt på gatorna mellan alla husen. Så jag och Christian gick där som den mysiga lilla familj vi är nu och höll varandra i handen och bara njöt av varandra. Känns som om det är väldigt viktigt att ta vara på alla stunder man får att uppskatta och älska varandra. Är så lätt att man kommer "ifrån" varandra när man fått barn men vi har lovat att alltid ta vara på varandra. Varje stund som vi får över så försöker vi att mysa. Något som jag håller stenhårt på är mina 6 pussar när vi ska sova, har fått det i flera år och nu mer än någonsin vill jag ha dom. Hoppas att jag kan säga om 20 år att vi fortfarande gör så...=)

På vägen hem blev det en snabb sväng till affären, kaffet var slut. Måste man ha hemma, kan inte vara slut för då börjar vi klättra på väggarna  =)
Så det blev att köpa lite fikabröd med, så nu blir det en kopp kaffe med pecannöts wienerbröd....MUMS! Gäller att passa på nu medan Melvin sover så sött. Han vaknade när vi kom hem, åt lite och somnade så sött i min famn. Nu ligger han i sin filt här brevid i soffan och drömmer. Älskar min lilla kille så mycket...och min stora kille också ;)

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback