Lite smått och gott till sommaren

Igår eftermiddag så satt jag och surfade runt lite på H&Ms hemsida för att se om dom hade något nytt till våren och sommaren. Hade 10 % nu så jag tänkte passa på att köpa något när det blir lite billigare. Har ju sett en del snygga saker så då kollade jag närmare på det igår. Blev tyvärr inte så många saker, eller tyvärr kanske är fel ord?! =) Blev två saker till mig och en sak till Melvin.
Blev ett linne som jag titta på länge men hoppats på att det ska komma till butik. Tyvärr så har jag letat men inte hittat det så jag slog till och köpte det på nätet istället. Vet aldrig när det tar slut i ens egen storlek och det här linnet vill jag verkligen ha. Sen blev det ett par skor också, kan inte motstå att köpa! Har tittat länge på dom här i butik men inte blivit så att jag köpt dom. Är ju en sådan underbar sommarfärg och jag har köpt en hel del kläder i denna färg så då kommer det att matcha perfekt!


Detta snygga linne köpte jag. Kommer att passa så bra till ett par snyggbyxor eller till en kjol. På hemsidan hade som stoppat in det i ett par vida byxor, riktigt läckert. Tyvärr vågar jag inte köpa byxor över nätet, vill gärna prova och se så dom passar.


Äckligt snygga är skorna till sommaren. Hoppas bara att det blir varmt och soligt så jag får använda dom rikitgt mycket!?

Till Melvin blev det en ursöt liten t-shirt, med Kakmonstret på. Vi har sagt att vi inte  ska köpa så mycket kläder till honom eftersom han växer så mycket. Och så har vi ju fått en massa kläder med men jag kunde inte motstå den. Fatta hur söt denna lilla prinsen kommer vara i den i sommar. Hoppas bara att han inte växer för mycket så den inte kommer att passa.


Den här t-shirten fick Melvin, tänk er så söt han kommer vara när han har den på sig. Vill att det ska vara sommar nu och att han är lite större så han kan få använda den.


Ha en fortsatt skön kväll. Tänk så skönt det är nu när det är sommartid, blev helt plötsligt mycket ljusare på kvällen. För ingen har väl glömt att ställa om klockan??!! =)

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback