Nakenfis framför hockeyn

Just nu sitter vi och äter hemmagjorda hamburgare framför tvn och tittar på slutspelet i hockey. Brevid oss i soffan ligger världens sötaste lilla nakenfis och har det skönt. Det är inget gnäll utan ren njutning skulle man kunna säga.
Vi valde att byta på Melvin innan hockeyn och sedan lägga honom på en handduk i soffan. Han behöver ju luftas mellanåt, kan inte vara skönt att ha blöja på sig hela tiden.
När man nu tittar på honom så ser man hur skönt han tycker det är att ligga där naken och lufta sig =) Och än så länge har vi haft tur, inget kiss eller bajs, däremot lite fisar men det gör inget. Bättre ut än in som vi brukar säga.

Melvin fick yttligare en liten present idag, en liten skallra i form av en ko. Var J:s föräldrar som köpt och gav den till Christian idag när han var där och jobbade. Den var så gullig men tyvärr så orkar han inte att hålla upp den. Är nog lite för tung för honom...men greppa den kan han =)


Melvins nya ko!

Imorgon blir det hörseltest innan vi ska ner till stan. Lika bra att fixa det innan Christian börjar jobba på måndag. Sen blir det att äta lite lunch på stan för mamma och pappa, sista myset innan nya vardagen drar igång på allvar.

 
Nya overallen och naken framför tvn =)
Nu ska jag återgå till hockeyn. Ha en underbar kväll.
//Glammomamma

Kommentarer
MacNil säger:

Jobbade Christian??? Va fan se till att han tar sig hit nu. Han kan fan inte hålla sig undan längre...

2009-03-06 | 07:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback