Schlagermys

Ja det var ju en trevlig avslutning på kvällen! Jag har en fråga bara...Vad F*N var det som hände???
Det såg ju så bra ut ett tag, juryrösterna från dom olika städerna ute i landet gav ju ut 12 poäng hit och dit. Det var ju inte en låt som fick alla högsta poäng utan nästan alla fick en 12...utom stackars Molly :(
Sen när det var dags för folkets röster borde man ha anat  att vi bor i ett land där majoriteten är totalt musikbefriade. Är dom inte tondöva så vet dom inte hur bra musik låter. Som ni kanske anar så gillade jag inte det vinnande bidraget!
Är ju kul att se hur vi kommer att få kvala in till schlagern nästa år med, hoppas att dom behandlar henne på samma sätt som dom gjorde med Martin Stenmark när inte han placerade sig så bra för några år sedan!? Det var ju hans fel att vi inte fick en topp placering.


En hungrig kille

Annars så var kvällen mycket trevlig, var som på den gamla goda tiden när man bodde hemma och satt och myste framför tvn med mamma. Skillnaden nu var att mamma fick mysa med Melvin framför tvn =) Var hon som satt och sövde den lille killen mellan målen med mat. Han tyckte att det var riktigt härligt det såg jag på honom, tack mamma!!
Kvällen var iallafall lyckad utöver utgången i schlagern. Vi åt varma mackor med champinjon och räkstuvning på, godare än med ost, skinka och sådant på. Till schlagern blev det äpplepaj med vaniljsås och kaffe, mumsigt! Tyvärr så fick jag äta halvkall paj och fisljumet kaffe för Melvin ville ha mat precis då. Han brukar ju känna av när man ska äta eller fika, då vill han alltid ha mat =) Fast det gör inget, han är så underbar att det inte gör något!
Vill bara tacka mamma för maten och fikat och ett väldigt trevligt sällskap!!


Underbara mamma!


Melvin sov så gott i soffan!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback