Shoppingdag

Kom hem för ca 2 timme sedan efter att ha varit borta nästan hela dagen. Har funkat riktigt bra, Melvin sköter sig så otroligt bra, är en stolt mor =)


Glammomamma =)

Började med att vi kollade Melvins hörsel, dom hade öppen mottagning fram till 11.30. Så vi var där strax efter 11, lite sena som vanligt =). Har inte helt fått in en bra rutin än men det blir bättre för varje gång.
I allafall så hade han utmärkt hörsel, puh får man väl säga. Inte för att vi märkt att han skulle höra dåligt men man blir alltid lite nojjig när man ska göra tester så här i början. Melvin tyckte inte att det var jobbigt för han gjorde som han brukar, han sov =) Var bra om dom gjorde det med, för då rör dom sig inte så mycket. Då får man väl säga att man har haft tur som fått en son som älskar att sova.

Efter det bar det av till stan för att inhandla lite saker, delvis en födelsedags present. Sen bestämde vi oss även för att köpa skinnjackan till Melvin. Blev en storlek som han kan ha till hösten. Kommer bli så tuff med en liten halsduk eller scarf =) En liten tuffing kommer han att bli till hösten.
Vet att det kanske är riktigt dumt att köpa en massa kläder som han bara kan ha en kortare tid men jag kan faktiskt inte motstå. Och hellre köper jag något extra till honom än till mig själv.

 
Melvins nya saker!

Blev även några saker till mig själv. Blev delvis ett par snygga thights till våren och sommaren och en en tuff topp. Dom gick båda i olika nyanser av korall, är ju verkligen IT att ha i vår. Blev även ett vanligt vitt linne, bra att ha under toppar och tröjor.
Har även gått och kärat ner mig i Doves nya duschcreme. Den luktar så gott, och är underbar mot huden. Får lust att ta en dusch hela tiden. Så såg jag att den även fanns som bodylotion och tvål för händerna. Tyvärr så hittade jag inte tvålen så det blev att köpa bodylotionen. Det är jag mer än nöjd med, längtar till nästa dusch då jag kommer känna mig så härlig =)
Blev även 2 stycken böcker, köpte en härom kvällen så nu har jag 3 nya böcker att börja läsa. Tänkte att jag kommer ha en del tid att läsa när Melvin sover på  dagarna. From måndag är jag ju själv hemma, så då måste jag kunde sysselsätta mig med något..är ju inte säkert att jag alltid vill sova när han sover.

  
Mammas nya saker =)

Hittade även ett riktigt REAfynd till Melvin och oss, något som vi båda kan ha användning av. En babymonitor som var nedsatt från 1300 till 450 kr. Hade sagt att vi inte skulle köpa någon med kamera men den här hade det. Och med tanke på hur billig den var så var vi ju bara tvungna att slå till. Har testat den nu och den funkar riktigt bra, kan vi ha koll på Melvin när han väl börjar sova i sin egen säng om några månader.

Efter all denna shopping bar det av hem till mormor för att ta en fika. Hon tycker det är så skoj när nya barnbarnet kommer på besök =) Hade ju käkat lunch på stan, vilket gick riktigt bra när lillkillen var med. Så vi valde att inte ta någon kaffe på maten. Kan lova att när vi kom hem till mamma så var vi riktigt kaffesugna, och vi fick nybakad kanelkaka också. Riktigt bortskämmt kändes det att komma dit och få allt serverat men vi tackar så mycket mamma....PUSS!!

  
Stolt mormor!

Nej nu ska  vi fika till Lets dance, blir riktigt fredagsmys med hela familjen....mycket mysigt!
Ha en skön helg alla.

//Glammomamma

Kommentarer
Sandra Axelsson säger:

Snart kommer vi.Bered er på pojkarna........=).Kram

2009-03-07 | 08:44:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback