Slappar lunch..

Idag har vi tagit det lugnt, gick inte upp förän vid 11. Blev mycket morgonmys i sängen, och vi var alla 3 mycket trötta. Inte för att natten varit jobbig, nej tvärtom. Melvin vaknade 3 gånger och ville ha mat, precis som han brukar. Var lite gnällig i en kvart vid halv 2 i natt men han somnade i pappas famn nästan direkt. Skönt att det går så bra, får hoppas att det håller i sig!?

Så nu ligger Melvin och sover medans jag och Christian sitter och tittar på Så ska det låta, har inte riktigt orkat att gå ut än. Måste ju ge oss ut en liten sväng så vi alla får lite frisk luft. Får bli att ta sig i kragen snart och gå en liten sväng, är ju rätt bra väder med.
Christian ska ha J vid 16 idag så då blir det premiär för mig och Melvin att vara själva i 3 timmar. Tror nog att det kommer att gå bra, han kommer nog mest att sova =) Kan vara bra att träna lite inför nästa vecka då Christian börjar att jobba igen. Kommer att bli konstigt att inte vara hemma 3 stycken hela dagarna men det ska väl bli lite rutin på det med!?

Nej ska ta mig ikragen nu och byta och klä på Melvin för att ge oss ut en sväng.
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback