Strul!

Morr vad trött jag blir på att inget kan funka lite smidigt! Alltid ska man behöva ringa och sitta i tråkiga telefonköer, där samma låt spelas om och om igen. Och ingen bra kvalitet är det heller, utan det skrålar och har sig i örat på en. Nej fy säger jag om det!
Var så att jag fick min lönespec från jobbet idag, av någon anledning så får jag lite betalt, tror att det har att göra med att det är årsavslut!? Men för flera månader sen gjorde vi ju om våra konton och vi skaffade nya kontonummer. Så du fick jag skicka in en ändring av kontonummer till jobbet. Självklart så är det gamla kontonummret kvar på min lönespec, så jag blir tvungen att ringa till löneavdelningen. Svaret som jag får där är att kontakta min bank och be dom föra över pengarna till rätt konto och sen skicka in en ny ändring. Gud så trött jag blir, kan inget funka lite smidigt någon gång när det har med pengar att göra!?
Jag har inte heller fått betalt för min permission som jag fick när jag gifte mig förra året. Ska ha fullt bbetalt om man jobbar på sin bröllopsdag och det gjorde jag. Inga pengar har jag fått från det heller, så jag måste skicka in en ändring på det med! Aaaahhhh säger jag bara!
Blir att fixa allt detta när jag ska till jobbet imorgon, tur att man bor så pass nära att man slipper att ta bilen eller åka buss.


Grrr!!!

Nej nu ska jag äta lite lunch innan Melvin vaknar efter vår promenad. Gud så skönt det var ute idag, blev riktigt varm när vi gick. Tråkigt bara att man inte kan knäppa upp för mycket, ingen ide att ens prova. Har ingen lust att få problem med ammningen nu när den funkat så bra hela tiden.

Ha en skön fortsättning på dagen och ge er gärna ut på en långprromenad i vårvädret!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback