Vilken skön start

Åh vad härligt det är att vakna upp till att solen skiner in genom fönstret. Känner redan nu på mig att det blir en bra vecka när den startar på det här underbara sättet =)
Så nu sitter jag och tittar ut på den blåa himmlen och låter solen skina lite i ansiktet på mig. Längtar verkligen ännu mer till våren nu, att kunna gå ut och sätta sig på balkongen med en tröja och en kopp kaffe och inte frysa. Hoppas att det går fort nu!

Idag blir det en riktig långpromenad, blir att ringa på hos grannen och se om vi ska gå samtidigt. Var länge sen sist då vi gick ihop. Var ju nästan varje dag innan Melvin föddes, var pga dom som Melvin kom så fort...Är iallafall vad vi tror =)
Är alltid lite roligare att prata lite med någon samtidigt som man går. Imorgon ska vi till BVC på förmiddagen så då går vi en sväng direkt efter och då blir det ju att jag får gå själv. Blir att ta med sig podden då så man kan lyssna på lite musik. Och som jag förstod skulle det bli lika bra väder imorgon, håller jag tummarna  för =)

Nu ska jag tvätta håret medans Melvin fortfarande sover.
Hörs senare under dagen.

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback