En underbar dag i solen!

Gud vilket härligt väder vi har just nu, kan inget annat än njuta. Så den här dagen har vi passat på att vara ute och ta vara på dagen. Blev en lunch i solen på Texas Long Horn, mycket mysigt. Melle låg i vagnen och sov medans vi åt och hade det härligt. Skönt med lite tid för mig och älsklingen, vi pratade mycket minnen...= många skratt!

 
Här sitter vi och njuter av solen och värmen. Lyx för oss har alltid varit att få gå ut och äta och bara mysa.
Kan lova att jag hade kunna döda för en kall öl i solen, älsklingen tog 2 *gggrrr*

Sen blev det att titta lite runt i butikerna, köpte en t-shirt på H&M. Kommer bli snygg till jeans eller en jeans kjol. 
Vi passade även på att köpa glass på Karamello...Ben & Jerrys.  Gud så god deras glass är, bättre än Bosses ;) Dom har ju så mycket godare smaker, åt Cookie dough och någon alskan. Den sista hade vita chokladbjörnar i sig, älskar vit choklad! Så vi gick en omväg till mina föräldrar längs med ån. 


Finns bara ett ord som kan beskriva den här bilden...MUMS =)

Kan inte sluta att säga hur skönt det var, älskar verkligen solen och värmen. Blir att vara ute och lapa sol imorgon med, kanske få lite färg på nosen också!?

Nej nu måste jag sluta, ska snart åka och hämta svärfar. Vi ska ju grilla hos mina föräldrar ikväll, mycket mysigt. Kommer att bli en härlig kväll med många skratt kan jag lova...lägger upp lite bilder senare när vi kommit hem.
Ha en underbar kväll, passa på att ge er ut i det sköna vädret.

//Glammomamma 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback