Kvällsmys

Nu sitter jag i soffan med världens mysigaste familj. Jag och älsklingen har precis ätit mat, blev hemmagjord pizza. Mums så gott det är och massor av mozzarella var det på, älskar det. Nu ska bara lillkillen få i sig lite mat men nu sitter han i pappas knä och myser. Han vill nog ta igen lite förlorad tid, saknar sin underbara pappa på dagarna. Och pappa saknar sin lilla prins när han jobbar. Är så hjärtat slår dubbelt när man ser dom sitta och mysa ihop.


Pappa spelar poker och Melvin tittar på. Gäller att lära sig i tid om man har en pokertokig familj =)

Så efter en dag då det känns som jag inte gjort annat än åkt bil =) Fast det var helt ok, hjälpte min kära pappa lite. Så jag lämnade av Melvin hos mamma och sedan åkte vi till Vadstena. Var inte riktigt planerat att lillkillen skulle stanna hos mamma, så jag hade ingen mat med mig. Men som tur var så var han så snäll hela tiden, dom verkade ha haft det mysigt. Melvin hade lekt med en plastpåse i 45 min, boxat och klämt på den. Blir att göra en egen leksak till honom. När vi kom tillbaka blev det en snabbfika och lite mat till Melvin innan vi åkte och hämtade pappa på jobbet.
Så nu har vi skrivit klart dom sista papprena som har med huset att göra. Eller det lär säkert bli fler papper att skriva på men inga "stora" som dom senaste. Nu känner man verkligen att det är på g, kan knappt bärga mig =) Vill flytta nu!


Massor med härlig läsning har jag framför mig ikväll!

Ha nu en fab måndagskväll, kommer jag att ha. Finns nya tidningar att läsa och en godispåse =)
//Glammomamma

Kommentarer
Foki säger:

svar: tack så jättemkt för den fina kommentaren :) glad blir jag :D så himla kul att du uppskattar bloggen =)



// Ha en toppen kväll ^^

2009-05-05 | 00:36:39
Bloggadress: http://foki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback