Söndagsfika!

Vilken sjuk film! Vi satt och såg på Crank 2, finns inget som är vettigt i den. Men nu har man sett 2:an och jag kan lova att den är ÄNNU värre än vad första var. Fast det som är konstigt att man någonstans tycker dom är lite underhållande!?

Denna Mors dag har bjudit på en del fika och jag klagar inte =) Älskar att fika, är mysigt på något sätt. Och mycket gott har det blivit med, så särskillt hungrig har man inte varit.
Började med fika hemma hos mamma, lite firande så att säga! Hon hade bakat egen jordgubbstårta, hon hade tillochmed bakat egna bottnar. Ingett färdigköpt där inte och SÅ god var tårtan, tack lilla gulliga mamma =) Jag åt även 3 jordgubbar, verkar som Melvin inte reagerade på dom.
Hade tidigare i veckan köpt en kokbok till mamma, så idag fick hon en fin liten blomgrupp. Hittade en härlig sommrig med en solros i, tyckte det passade en dag som denna. Hon uppskattade den också, fick första parkett på balkongbordet.


Passade att sola några minuter hos mina föräldrar.

Efter det åkte vi hem till Christians syster på fika. Där bjöds det på kaffe och hemmagjord rabarberpaj, också mycket god. Melle fick smaka lite vaniljsås, fast han fattaade nog inte vad det var. Han håller sig till sin mjölk än så länge.
Var i allafall en trevlig liten fika,  tack så mycket säger hela familjen Rudqvist!



Tidigare ikväll när vi var i Berg och åt glass. Älskar min lilla Mikie..även om han nästan är dubbelt så lång som jag =)

Nu ska jag krypa ner i sängen, värmen tar på krafterna. Är helt färdig efter denna dag och morgondagen verkar bjuda på samma väder. Så det gäller att ladda batterierna för imorgon är det babysång =)
Ha nu en skön natts sömn...om det nu går ;) Dröm sött mina nära och kära!
//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback