Superwoman!

Ja lite dryg kan man allt få vara så här på en fredag! Har faktiskt hunnit med att göra en hel del. Och även att ta igen mig lite...
På förmiddagen åkte jag och Melvin in till stan en sväng. Jag ville köpa nya strumpor till lillkillen på PoP, blev ett par vita med kor på och ett par mörkblåa till. Sen var ju mitt stora mål Claes Ohlsson, hade sett så snygga hårdplast lattemuggar där. Köpte 6 st i en härlig lilla/rosa färg, ska jag använda mig av sommar. Så vill ni ha hemmagjord latte i sommar så är ni välkomna hit =) Dom hade massor med fina färger, så det kanske blir fler. Kan passa att ha i nya huset sen ;)
Passade även på att köpa lite saker till systers bröllop den 23 maj, så jag har även pysslat lite med det. Tyvärr måste vissa saker bytas men det får jag ta nästa vecka. Är inte långt kvar nu, bara 2 veckor. Och lite har jag kvar att fixa till Melvin, inte köpt några kläder till honom än. Har sett att dom har små skjortor på Cubus, kanske blir att ta sig en sväng dit.
Sen har jag städat hela lägenheten, dammat av i Melles rum och dammsugit överallt. Fixat med disk och tvätt, behövde tvätta lite underkläder. Så allt det är fixat till helgen, vill inte stå med det imorgon. Måste iväg och handla lite mat då och sen ska jag köra älsklingen. Han ska spela lite poker imorgon kväll, hoppas han vinner lite pengarr till huset =)

Sen har jag börjat att ta tag i vad jag ska ha på mig på bröllopet, står mellan två klänningar. Fast valet är egentligen enkelt, den ena klänningen är mer ammningsvänlig. Men den andra är en kortare klänning som är riktigt tuff. Så det har blivit lite tid framför spegeln, provat med olika skor och accesoarer. Ja jag har ju somsagt 2 veckor på mig att bestämma mig.
Så det är först nu som jag verkligen känner att jag har tid att sitta ner och skriva, försökte tidigare idag att lägga upp bilden på halsbandet som jag fick idag men det går så trögt. Tidigare har det varit jobbigt på kvällarna men idag så gav jag upp efter ca 45 min. Hoppas för att det här inlägget går ut direkt!!??

Jag slänger ut lite bilder senare för nu ska jag försöka att äta lite. Är riktigt hungrig nu och sen blir det lite bad med Melvin och kanske en film. Allt beror på hur bra det går att natta honom. Är det som igår så tror jag inte att jag orkar, fick springa in titt som tätt i hans rum för han tappade nappen och blev ledsen. Men det är livet som småbarns föräldrar =)
Vi hörs senare!!

//Glammomamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback