Slapparsöndag!

Här sitter vi i soffan och är mätta och belåtna efter en riktig mysfrukost. Slog till och gjorde ägg idag, brukar inte göra det. Har av någon anledning så svårt att få dom bra. Antingen blir dom för lösa eller för hårda.
Men idag fick jag dom bra och åt 2 st helt själv =) Riktigt gott och nyttigt ;-)
Har fått sova helt okej inatt. Kom hem vid 22.30 och Melle somnade efter lite välling och bus i sängen. Sen behövde vi bara gå upp en gång inatt och ge honom mat. Skönt att vi ta igen lite förlorad sömn. Då gjorde det inte så mycket att han vaknade strax innan 7 och var pigg.

Hade en mycket trevlig och rolig dag igår. Och vad snabbt den gick! Kanske berodde det på att vi somnade om och inte gick upp förän efter 10 =P Inte ätit frukost så sent på hur länge somhelst. Var vanligare innan man fick barn =D
Agnes dop var väldigt fint, bra val av psalmer. Och så söt hon var den lilla damen =) Och ingen var nog gladare än hon heller. Inget gnäll eller tårar, utan bara en glad liten tös.
Efter dopet bjöds det på fika. Och vilken buffe av godheter dom hade bakat. Kanelbullar, kolakakor och hallongrottor. Sen på det en mycket god tårta =) Var mer än mätt när vi gick därifrån. Ska även säga att allt var hembakat, mycket av Johans mamma. Vilken underbar människa det är.
Hon hade pysslat massor och gjort fint i församlinglokalen. Hon har verkligen talang för sådana saker.
Lovar att lägga ut alla fina smycken som hon gör och även andra saker. Agnes fick ett jättefint halsband och armband  av henne i doppresent. Plus en mycket fint ängel med indiska bjälror på.
Var ett mycket lyckat dop. Tack för att vi fick komma och fira Agnes dag med er!

Efter dopet åkte vi hem till Ramona och Andreas och åt middag och hade det HUR trevligt somhelst. Var en trevlig avslutning på en härlig dag.
Lovar att vi ska göra om det snart igen men då ska vi vara barnfria ;-) Så vi verkligen kan ha lite vuxenskoj.
Andreas hade varit duktig och gjort en mycket god middag. Så vi gick inte hem hungriga kan jag lova.
Tack även till er för en mycket bra avslutning på kvällen =)

Dags att plocka lite nu medans Melle sover en stund.
Bilder från gårdagen kommer senare under dagen =)


Kommentarer
sofie säger:

tack själva! vi är så glada att ni ville vara med och dela dagen med oss. ni hade varit mycket saknade annars. ni är ju vår andra hälft! hoppas ni får en fin söndag. kramar från fam lööke

2009-10-11 | 11:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback