Söndagsfika!

God kväll kära läsare! Hoppas att ni njuter av veckans sista kväll!? Imorgon är det en ny vecka med ny händelser, spännande ;-)
Vi har gjort lite mer framsteg i kväll med vällingen. Här dracks det lite grann i sängen, även om det var lite protester ibland. Men som älsklingen sa, "Rom byggdes inte på en dag".
Så imorgon tar vi nya tag och gör exakt likadant som vi gjorde ikväll! Ni kan ju hålla tummarna lite extra för oss =)

På eftermiddagen idag bjöds vi på en jättegod äpplepaj hemma hos mina föräldrar. Passade på att åka dit en sväng efter vi varit på Ö&B. Skulle titta efter lite fina och billiga inrednings prylar. Hittade ett litet ljusfat i form av ett hjärta i lila. Mycket sött och till en billig peng med ;-)
Hälsade lite på Ramona också, hon jobbade hårt kan jag lova =P Skoj att höra lite om hennes liv. Är mycket nyfiken om jag säger så men senare i veckan får vi se hur det blir!?
Så idag har vi verkligen fikat loss. Känner att jag inte druckit så här mycket kaffe på en dag sen jag slutade jobba =) Då var det lärr 3-4 koppar på en dag, nu får man vara glad om man får i sig en.
Så tack lilla mamma för den goda pajen och den goda såsen. Det tyckte Melle också att den var =P


Mormor och Melle äter lite vaniljsås =)


En siliconpensel var lite läbbig att bita på =)

Nej nu måste jag plocka med lite här hemma. Men sen ska jag visa vad fin lattehållaren blev på vagnen. Värd varenda krona!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback