Vilket avslut!

Någon mer än jag som vaknat med ett leende på läpparna!? Solen skiner, sovmorgon..kl 7 ;-) och ingen tyngd på mina axlar. Jag kan inget annat än känna mig lättare!
Vi hade en riktigt skön dag igår. En heldag tillsammans, hela familjen. Melle fick först vara hos mormor & morfar medans vi var på sjukan. Sen spenderade vi eftermiddagen i trädgårdsföreningen. Melle gungade, drack festis själv (stora killen), älsklingen & jag njöt av solen och varandra. Sen åt vi självklart glass på en bänk i solen. Livet leker just NU!

Kvällen avslutade vi med att träffa goda vänner. Gick först ut och åt på Texas, för att sedan runda av med bio. Hade kunnat gå helt åt..ja ni vet vad. Hade blivit fel när jag bokade biljetter, så bara 2 st var bokade. Hi hi, lite svettigt där ett tag. Men som tur var fanns det 2 platser till men med 2 stolar emellan. Puh, lättnadens suck =) Så from nu bokar jag inte några biljetter mer!
Filmen var riktigt bra, rekomenderar den starkt. Clash of the Titans. Såg den i 3D och det var helt ok enligt mig. Inte lika skarp bild men det blev riktigt häftigt i vissa scener. Tror det blir ännu bättre med animerade filmer. För dom som de visade innan filmen började var riktigt coola =D
Grabbarna var inte riktigt lika imponerade som jag varav 3D. Mike kommer inte gå och se sådana filmer igen. Vi får nog se. Tänk Transformers 3, DET längtar jag efter.

  
Vilket läckert gäng vi var. Ca 2 storlekar för stora glasögon =)

Ska nu göra  mig iordning. Hoppa ur mjukiskläderna och sedan blir det att hänga en tvätt. Hoppas även på att Melle tar sig en liten nap. Efter lunch måste vi åka och hämta klänningen från Gina som jag lagt undan. Fanns bara i rosa nere på Ikano och dit hade jag ingen lust att åka igår. Så jag och Melle tar en sväng dit senare och hämtar den. Blir nog att vara lite ute lite med. Måste njuta av soliga dagar =)

Ha en UNDERBAR dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback